31/12/08

Δυο λόγια για το blog

Έκρινα σκόπιμο να γράψω δύο λόγια για το blog αυτό με την έναρξη της νέας χρονιάς. Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες, τους γνωστούς και άγνωστους τους πιο πολλούς σε εμένα. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όσους συμβάλλουν στην ενημέρωση του blog με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, καθώς και εκείνους που σχολιάζουν τις δημοσιεύσεις είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάθε κριτική μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και είναι ευπρόσδεκτη.
Την ευθύνη για τα όσα περιέχονται στα κείμενα που αναρτώνται έχουν οι συγγραφείς των κειμένων αυτών και όχι οι διαχειριστές του blog. Με πολλές θέσεις μάλιστα που υπάρχουν σε κείμενα διαφωνούμε, όπως και κάποιοι διαφωνούν με θέσεις των δικών μας κειμένων. Οι διαφωνίες είναι θεμιτές και ωφέλιμες. Ακόμη και τα κείμενα που φέρουν ψευδώνυμο έχουν συγγραφέα γνωστό στους διαχειριστές του blog ο οποίος όμως για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του δημόσια.
Κλείνοντας υπενθυμίζω ότι το email μας (thriskeftika@gmail.com) είναι πάντοτε στη διάθεση όλων για σχόλια, παρατηρήσεις και ό,τι άλλο θέλουν.
.
Καλή χρονιά!
.
Τάτσης Ιωάννης
Θεολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)