16/4/09

Διανομή της Καινής Διαθήκης σε σχολεία του Πειραιά από αιρετικούς

Ο αιρετικός σύλλογος «Φίλοι της Αγίας Γραφής» ή Γεδεωνίτες που είναι παρακλάδι της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας μοίρασε σε σχολεία του Πειραιά αντίτυπα της Καινής Διαθήκης. Πολλοί συνάδελφοι Θεολόγοι έπεσαν στην παγίδα και δέχτηκαν να διανεμηθούν στους μαθητές τα αντίτυπα καθώς περιείχαν την ερμηνεία του καθηγητή Γαλίτη και το κείμενο ήταν εγκεκριμένο από την Ιερά Σύνοδο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο! Η πονηριά των «Φίλων της Αγίας Γραφής» βρισκόταν στο ότι στο τέλος του εντύπου υπήρχαν οι διευθύνσεις και τηλέφωνα της αιρετικής ομάδας τους, ώστε να επικοινωνούν μαζί τους όποιοι θέλουν.
Η διανομή των αντιτύπων ήταν πράξη παράνομη αφού έγινε χωρίς άδεια του Υπουργείου Παιδείας.
Τώρα θα πρέπει να ζητηθεί από τους μαθητές να επιστρέψουν τα αντίτυπα στα σχολεία τους για να μην πέσουν στην παγίδα των αιρετικών Γεδεωνιτών οι ίδιοι, οι γονείς τους ή άλλα πρόσωπα που μπορεί να πάρουν στα χέρια τους τα αντίτυπα αυτά. Οι θεολόγοι της περιοχής του Πειραιά αλλά και όλοι σε όλη την Ελλάδα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι αιρετικές αυτές ομάδες κινούνται με δολιότητα και μεθόδους προσηλυτισμού.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι οι Γεδεωνίτες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο προσηλυτισμού (διανομή αντιτύπων της Καινής Διαθήκης) αφήνοντας αντίτυπα Καινής Διαθήκης σε ξενοδοχεία, ιατρεία, δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους.
Στώμεν καλώς. Και παρακαλούμε οι συνάδελφοι στων οποίων τα σχολεία διανεμήθηκαν τα αντίτυπα αυτά να κινήσουν άμεσα μετά τις γιορτές τη διαδικασία επιστροφής των αντιτύπων από τους μαθητές.
Ευχαριστούμε τον σεβαστό π. Κωνσταντίνο για τις πληροφορίες που μας απέστειλε ηλεκτρονικά για το παραπάνω σημαντικό γεγονός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΕΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑΝ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΕΚΔΟΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ!!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)