30/9/09

Οικουμενιστικά και ευρωθεολογικά στα FM

Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος αποκαλύπτει τη στροφή της Αρχιεπισκοπής προς τους οικουμενιστές θεολόγους, οι οποίοι ανέλαβαν τις πιο πολλές εκπομπές του σταθμού. Ιδού μερικοί από τους νέους παραγωγούς εκπομπών: Οι οικουμενιστές καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, ο εγκωμιαστής του βλάσφημου Ανδρουλάκη καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, οι σχεδιάζοντες......

(και εν μέρει ήδη υλοποιήσαντες) την αλλαγή του ορθόδοξου κατηχητικού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών Σύμβουλοι και συγγραφείς σχολικών βιβλίων, ο αποφανθείς ότι «το 60% των θεολόγων θα έπρεπε να είναι θυρωροί σε πολυκατοικία» και όλη η ομάδα των κουλτουριάρηδων και «συναξιακών» θεολόγων είναι το νέο επιτελείο του ραδιοφωνικού σταθμού. Φαίνεται πως η γνωστή πλέον στους θεολογικούς κύκλους αυτή ομάδα απέκτησε ισχυρές διασυνδέσεις με την Αρχιεπισκοπή και τώρα καταφέρνει να ελέγξει και το ραδιοφωνικό της σταθμό.
Και για μεν το ραδιοσταθμό της Αρχιεπισκοπής ισχύει το λαϊκόν «ήταν στραβό το κλήμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος». Αλλά για τους κατά τόπους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Μητροπόλεων οφείλουμε όλοι να ενημερώσουμε τους κατά τόπους Ιεράρχες ώστε άμεσα να σταματήσει η αναμετάδοση του ραδιοφώνου της Αρχιεπισκοπής για να μη μολυνθεί ο πιστός λαός από τα μικρόβια του οικουμενισμού και της κουλτουριάρικης ευρωθεολογίας. Εναλλακτικά οι ραδιοσταθμοί των Μητροπόλεων μπορούν να αναμεταδίδουν το ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία: ποιός καθηγητής της Θεολογικής σχολής Αθηνών τόλμησε να εγκωμιάσει τον βλάσφημο Ανδρουλάκη;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!!

Κ.Α

Ανώνυμος είπε...

@ στα δύο παραπάνω σχόλια

Και το όνομα αυτού Μάριος Μπέγζος
Γ.

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

Ίσως είναι νωρίς ακόμη για να έχω τελική άποψη για το νέο πρόγραμμα του Ρ/Σ της Εκκλησίας. Πάντως λυπήθηκα για κάποιες εκπομπές που κόπηκαν, όπως της Χ.Φ.Δ.. Την πρώτη ημέρα του νέου προγράμματος άκουσα τον κ. Κατσιάρα και έμαθα ότι αυτός είναι ο νέος Διευθυντής και ανησύχησα γιατί όπως άλλαξε προς τα χειρότερα τα περιοδικά της Εκκλησίας μας ( αυτό δεν είναι μόνο γνώμη δική μου , αλλά πολλών άλλων), ελπίζω να μην είναι προς τα χειρότερα και οι αλλαγές του Ρ/Σ. Επιπλέον είπε ο κ. Κατσιάρας ότι το νέο πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο με το σκεπτικό ότι ο Ρ/Σ της Εκκλησίας δεν απευθύνεται μόνο στους θρησκευόμενους ανθρώπους, αλλά σε όλους. Σωστό αυτό, αλλά δεν θα γίνουμε εμείς κόσμος, ο κόσμος θα έρθει σε εμάς. Οι μη θρησκευόμενοιασφαλώς και μπορούν να ακούν το Ρ/Σ μας, αλλά αν δεν τους αρέσει και θέλουν μόνο τραγούδια , ας ακούσουν άλλον σταθμό. Δεν πρέπει να χαλάσει ο δικός μας Ρ/Σ για να ακούν οι άλλοι.
Συμφωνώ απόλυτα με τη γνώμη του ιστολογίου για το κλήμα και τον γαίδαρο και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η σκέψη να απευθυνθούμε στους τοπικούς Ρ/Σ των Μητροπόλεων και να μην αναμεταδίδουν πλέον τον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος , ίσως πολύ επιλεκτικά κάποιες εκπομπές του, αλλά κυρίως τον του Πειραιώς.
Είδομεν

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρουμε εκ βάθους ψυχής το παρόν πεπαρρησιασμένο και πολύ φωτισμένο άρθρο!

Βάζει τα πράγματα στις θέσεις τους και προτείνει τα αυτονόητα: να αποσύρουν την αναμετάδοση του, οι υπεύθυνοι Μητροπολίτες!

Προσθέτουμε, στις λίαν ορθόδοξες και πνευματικές προτάσεις, επειδή το θέμα καθίσταται περισσότερο σοβαρό απο όσο φανταζόμαστε, αφού πρόκειται περι πλάνης και απώλειας ψυχών
"υπερ' ων Χριστός απέθανεν", αν συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα, να παραιτηθεί ο διευθυντής του Ρ/Σ της Εκκλησίας, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο! Αν θέλουν φυσικά την σωτηρία των ψυχών τους!...

Ένας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα τρία πρώτα σχόλια δείτε εδώ:

http://orfeasfm.googlepages.com/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B12

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την διαφώτιση.

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα δεν θα πείτε συγκεκριμένα να ξέρουμε και εμείς;

thriskeftika είπε...

Ονόματα την επόμενη φορά. Αν και όσοι παρακολουθούν τα θεολογικά πράγματ ξέρουν ποιος είναι ο καθένας από όσους περιγράφουμε.

Τώρα ο αγώνας είναι να σταματήσει η αναμετάδοση του ραδιοφώνου της Αθήνας από τις υπόλοιπες Μητροπόλεις.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε βρε παιδιά οι οικουμενιστές καθηγητές του ΑΠΘ είναι οι Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και Πέτρος Βασιλειάδης.
Αλλά και ο Απ.Νικολαϊδης δεν λαλεί ορθόδοξα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά απο εδώ και πέρα "Πειραϊκή Εκκλησία" και μόνο "Πειραϊκή Εκκλησία"!

Ανώνυμος είπε...

NTROPH STON ARXIEPISKOPO POY ANEXETAI OLES AYTES TIS A8LIOTHTES

Ανώνυμος είπε...

Όλοι πιστοί οφείλουν να διαμαρτυρηθούν έντονα στον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά!

Ας μην αφήσουμε τόσο σοβαρά ζητήματα να περάσουν αδιαμαρτύρητα!

Ο Ρ/Σ διαμορφώνει τις συνειδήσεις των πιστών!
Και αν μεν έχει ορθόδοξες φωνές διαμορφώνει ορθόδοξες συνειδήσεις.

Αν έχει όμως φωνές που λαλούν αιρετικά και διεστραμμένα όπως λαλούν οι περισσότεροι νέοι παραγωγοί εκπομπών που εισήλθαν τώρα τότε διαμορφώνει αιρετικές συνειδήσεις που θα εξαπλώνουν το κακό ολοένα και περισσότερο!

Είναι απολύτως αναγκαία η άμεση και δυναμική αντίδραση των πιστών σε αυτή την κατηφόρα του σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Ένας πιστός

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)