25/6/11

Πατριάρχης Βαρθλομαίος και Μουχτάρ Κέντ

Όπως μας πληροφορεί το amen.gr «Με θερμά λόγια για την προσωπικότητα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ως παγκόσμιου θρησκευτικού ηγέτη αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε χθες βράδυ προς τιμήν του προκαθημένου της Ορθοδοξίας, ο κ.Μουχτάρ Κέντ, Πρόεδρος της Πολυεθνικού Ομίλου Coca Cola. «Με το έργο σας δίνετε ελπίδα και όραμα στους ανθρώπους» είπε κ.Κέντ, ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες του κόσμου, με καταγωγή από την γειτονική μας Τουρκία. Στην σύντομη ομιλία του έπλεξε το εγκώμιο του Οικουμενικού Πατριάρχη, τον οποίο άλλωστε τίμησε τον Οκτώβριο του 2009, κατά τη διάρκεια επισκέψεως του στην Ατλάντα των ΗΠΑ».
Για να μην ξεχνιόμαστε κατά την τελετή εκείνη του Οκτωβρίου του 2009 ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε δωρίσει στον Μουχτάρ Κέντ ένα Κοράνιο!
Δείτε σχετικές αναρτήσεις μας τότε:
Ο Πατριάρχης δωρίζει Κοράνιο στους υπεύθυνους της Coca Cola
H Coca Cola, οι Ρώσοι Χριστιανοί και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Ο Άϊ Βασίλης, η Coca Cola, o Πατριάρχης κι ο Μέγας Βασίλειος

1 σχόλιο:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Οφείλω να ομολογήσω ότι οι παπικοί, παρά τα άπειρα ελαττώματα τους, δεν παρουσιάζουν έλλειμμα σοβαρότητας. Θεωρώ αδύνατο για έναν πάπα να δώριζε σε κάποιο, αντί της Αγίας μας Γραφής ένα...Κοράνιο! Ούτε κανείς πάπας έκανε ποτέ τον "οικολόγο" ικετεύοντας μιας σταγόνας προσοχής! Μετά λύπης μου το επισημάνω αλλά κοντεύουμε να γίνουμε ο θρησκευτικός παγκόσμιος περίγελος!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)