30/8/11

Αιτήσεις εγγραφής στο Μητρώο Δωρητών Οργάνων θα μοιράσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Υπουργός Υγείας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας με αφορμή την πραγματοποίηση μεταμοσχεύσεων σε τρία νοσοκομεία της χώρας. Στο Δελτίο αυτό τονίζεται ότι «Στο πλαίσιο της προσπάθειας διάδοσης του μηνύματος για τη σημαντικότητα των μεταμοσχεύσεων η πολιτική και η διοικητική ηγεσία του ΥΥΚΑ συμπλήρωσε την σχετική αίτηση και εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών Οργάνων. Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος θα διανείμει αιτήσεις εγγραφής σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης στο αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο».

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Από το δελτίο τύπου του υπουργείου υγείς με υπουργό τον κ. Λοβέρδο διαβάζουμε :

"Στο πλαίσιο της προσπάθειας διάδοσης του μηνύματος για τη σημαντικότητα των μεταμοσχεύσεων η πολιτική και η διοικητική ηγεσία του ... κλπ., κλπ."

Σχόλιο

- Όταν κινδύνευε ο βρετανικός θρόνος από τους ριζοσπάστες - ήταν και ο Δαρβίνος - δόθηκε εντολή να σιγήσουν οι φωνές των θεολόγων

- Όταν κινδύνευε το σαθρό δημοκρατικό πολίτευμα των Δυτικών από την κίνηση κατά των αμβλώσεων, δόθηκε εντολή να πάψουν τα Μέσα να ασχολούνται με το θέμα αυτό. Οι εκτρώσεις είχαν τη συμπάθεια ικανού αριθμού ψηφοφόρων

- Τώρα που κινδυνεύει η παγκόσμια αυτοκρατορία των δολοφόνων να απαξιωθεί πλήρως από τους ψηφοφόρους, δίνεται η εντολή της δήθεν ανθρωπιστικής προπαγάνδας από τα Μέσα. Εκτός άλλων, οι μεταμοσχεύσεις αφορούν σε υπολογίσιμο ποσοστό ψηφοφόρων. Το ίδιο και η τεχνητή γονιμοποίηση με τον σωλήνα, οι υιοθεσίες από ανύπαντρες μητέρες, οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων και, το αφήσαμε τελευταίο, ο εμπλουτισμός της πατρίδας από λαθραίους.

Η λαθραία πολιτική στηριζόταν ανέκαθεν στα λαθραία (διεστραμένα) λόγια και σε λαθραίους ανθρώπους. Ήταν και οι ψηφοφόροι.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)