31/8/11

Δωρητές οργάνων μέλη της κυβέρνησης

Σύμφωνα με σημερινό (31/8/2011) Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας «Έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδου, στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σημαντικότητας των μεταμοσχεύσεων, και άλλα μέλη της κυβέρνησης είναι από σήμερα δωρητές οργάνων, με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης εγγραφής μέλους στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών, που μοιράστηκε κατά την διεξαγωγή του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.
Εκτός από τον Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου... τον αντιπρόεδρο Α’ της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλο, τον υπουργό και τους υφυπ. ΥΥΚΑ, κυρίους. Ανδρέα Λοβέρδο, Μ. Τιμοσίδη, Χρ. Αηδόνη και Μ. Μπόλαρη, τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, την υφυπ. Παιδείας, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον υφυπ. Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα και τον γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλη Έξαρχο, οι οποίοι είναι ήδη δωρητές οργάνων, έγιναν επίσης σήμερα οι: υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μ. Παπαϊώαννου, υπουργός Επικρατείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος, υφυπ. Εσωτερικών, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, υπουργός και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνης και Ι. Κουτσούκος, υπουργός και υφυπ. Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης και Κ. Σπηλιόπουλος, υφυπ. Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργός, κ. Γ. Σταυρόπουλος.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη δωρητές οργάνων, καθώς επί Αντιπολίτευσης και με πρωτοβουλία της βουλευτού Κέρκυρας, κας. Α. Γκερέκου, είχαν επισκεφθεί τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και είχαν εγγραφεί ως μέλη.Tέλος, στη λίστα με τα ονόματα των μελών της κυβέρνησης που ήταν, ή έγιναν σήμερα δωρητές οργάνων, προστέθηκαν και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες κύριοι Τσικρής, Βλάχος, Γκίκα, Μακρίδης, Λυκουρέτζος και Βλαχοδήμου».

To πόσο… σοβαρά αντιμετωπίζει ο Υπουργός Υγείας το ζήτημα αυτό φαίνεται από λεπτομέρεια που καταγράφει η ιστοσελίδα newpost.gr. Στο σχετικό ρεπορτάζ γράφει: «Πάντως σήμερα ο κ. Λοβέρδος είχε κέφια και την ώρα που μοίραζε τα φυλλάδια σε κάποιες ωραίες δημοσιογράφους της Βουλής τους είπε χαμογελώντας ότι αυτές πρέπει να γίνουν δωρήτριες σώματος!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ω της απροσμέτρητης υποκρισίας!Οι άνθρωποι που ψήφισαν τόσα νομοσχέδια που υποβαθμίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο,οιυπέρμαχοι των αμβλώσεων και της καύσης των νεκρών,οι εντολοδόχοι της νέας τάξης που στραγγαλίζει το ανθρώπινο πρόσωπο οδηγώντας λαούς στην εξαθλίωση και συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία αυτοπροβάλλονται ως αλτρουιστές!Νομίζουν άραγε ότι κατ αυτόν τον τρόπο θα καθησυχάσουν την ένοχη συνειδησή τους κι ότι θα καταστούν συμπαθείς στους συμπατριώτες μας που τους έχουν σιχαθεί;Πόσον πλανώνται!Τα ονόματά τους έχουν γραφεί με κατάμαυρα γράμματα στη σύγχρονη εθνική μας ιστορία και ταυτόχρονα θα προφέρονται με αποτροπιασμό απ τις νεότερες γενιές!
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)