22/6/12

Κ.Ζουράρις, Για να καταλάβει η κυρία Ρεπούση τι σημαίνει συνωστισμός...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με την κα Ρεπούση είναι το ότι δε θέλει να καταλάβει κι όχι ότι δεν καταλαβαίνει!Κι αυτήν η κυρία που οι φαιδρές θέσεις της προκάλεσαν γενική κατακραυγή τιμήθηκε από ανεύθυνους Έλληνες δυστυχώς ψηφοφόρους που την εισήγαγαν στα έδρανα της Βουλής για να συνεχίσει να ασχημονεί όπως έπραξε με την αήθη συμπεριφορά της όταν ο πρόεδρος του σώματος ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων.Τεράστιες ευθύνες βαρύνουν και το σοβαροφανή αρχηγό της ΔΗΜΑΡ που την τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του.Είναι ο ίδιος κος Κουβέλης που σαν δικηγόρος το 1988 εκπροσωπούσε την κινηματογραφική εταιρία που πρόβαλλε το αναίσχυντο αισχρούργημα των δαιμονόπληκτων Καζαντζάκη-Σκορτσέζε.Να τον χαιρόμαστε κι αυτόν.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε κ. Λ.Ν.; Πραγματικά δεν το γνωρίζαμε αυτό! Ώστε υποστηρικτής χυδαίων βλασφημιών ο Κουβέλης ε; Γι 'αυτό θα δει μαύρες μέρες η Ελλάδα μας.

Ξ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες κε Νάνη αλλά οι νεοέλληνες σήμερα είναι για κλάματα.Μακάρι να είχαν ευαισθησία για τα θεματα που θίγεις.Άλλα τους απασχολούν.Τούτην την ώρα που γράφω το σχόλιο εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας έχουν καθηλωθεί μπροστά στην τυφλεόραση για να δουν κλωτσοσκούφι.Η ξεφτίλα της μαζοποίησης.Απ τη μία φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε κι απ την άλλη ηρωοποιούν τους κλωτσοσκούφηδες ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν πόσα παίρνουν.Θεός η μπάλα.Με τη Ρεπούση και τον Κουβέλη θα ασχοληθούν;

Ανώνυμος είπε...

http://www.romfea.gr/epikairotita/12943-mitropolitis-anthimos-theloume-na0kerdisei-i-ellada.Εδώ ακόμη και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα δει το αποψινό παιχνίδι!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αδελφέ των 11:13μ.μ. η ποδοσφαιρολαγνεία της εποχής μας εγγίζει τα όρια του κρετινισμού.Νέοι και ηλικιωμένοι,άνδρες και γυναίκες και παιδιά,μορφωμένοι και αμόρφωτοι συνωστίζονται στις οθόνες για να παρακολουθήσουν απνευστί το κλωτσοσκούφι όπως άριστα το χαρακτηρίσατε.Αν προσθέσετε και τα πρωινάδικα,τα ηλίθια σήριαλς και τις βλακώδεις και ανούσιες συζητήσεις της τηλε-τύφλωσης έχετε το παζλ της πλύσεως εγκεφάλου που υφίστανται οι νεοέλληνες.Με συνέπεια την άγνοια και την αδιαφορία για τα θρησκευτικά,ηθικά και εθνικά ζητήματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία και το έθνος μας.
Λ.Ν.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)