27/6/12

«Βράζει» το ΠΑΣΟΚ για τον υπουργό Παιδείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
«Βράζει» από το πρωί ο τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ , όταν στην Ιπποκράτους  οι επιτελείς διάβασαν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του esos ότι ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος ανακοίνωσε στον Ειδικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Μιχάλη Κοντογιάννη ότι τη θέση του την καταλαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του παιδαγωγικού ινστιτούτου Σωτήρης Γκλαβάς. Επιπλέον και το χθεσινό ρεπορτάζ του esos ότι ετοιμάζεται και η αντικατάσταση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας με τον καθηγητή Θανάση Κυριαζή, ήταν που «ξεχείλισε» το ποτήρι και το θέμα , σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο..

 Σύμφωνα με πληροφορίες του esos η γραμμή που δόθηκε από το ΠΑΣΟΚ στους  Γενικούς και Εδικούς Γραμματείς του υπουργείου Παιδείας είναι να κάτσουν στα γραφεία τους και να μην φύγουν , δεδομένου ότι καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει πριν τις προγραμματικές δηλώσεις και πριν υπάρξει συνεννόηση για το ποια πρόσωπα θα αλλάξουν μεταξύ των τριών κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση.
Σημείωση ιστολογίου: Θα περιμένουμε την τελική απόφαση του Υπουργού Παιδείας για τους Γραμματείς του Υπουργείου. Προς το παρόν υπενθυμίζουμε μόνο ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Βασίλης Κουλαϊδής μετείχε ενεργά στο σχεδιασμό για το Νέο Λύκειο που προέβλεπε υποβάθμιση του μαθήματος των Θρησκευτικών με πολλούς τρόπους (μείωση των ωρών διδασκαλίας του, αλλαγή του χαρακτήρα του μαθήματος).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ Μ. ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

ΕΙΤΕ ΣΧΟΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
ΕΙΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

27 Ιουνίου 2012 6:40 μ.μ.

Και να έρθουν επειγόντως πίσω όσοι έδιναν κίνητρα στους μαθητές να απαλλαγούν από τα ορθόδοξα κατηχητικά θρησκευτικά ...

Ανώνυμος είπε...

Προοδευτικοί ή καθυστερημένοι;
http://niksothropoulos.wordpress.com/2012/06/24/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9/

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)