15/10/12

Ο Βύρων Πολύδωρας φέρνει στη Βουλή διαμαρτυρία των Θεολόγων της Μεσσηνίας για τη μη πρόσληψη αναπληρωτών Θεολόγων

.
Ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας με Αναφορά του προς τον Υπουργό Παιδείας μεταφέρει έγγραφη διαμαρτυρία του Παραρτήματος Μεσσηνίας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων στην οποία ζητείται η πρόσληψη αναπληρωτών Θεολόγων για την κάλυψη κενών θέσεων που υπάρχουν, καθώς και η περαιτέρω επιμόρφωση των διορισμένων Θεολόγων στους Η/Υ και σε θέματα της ειδικότητάς τους.
.
Δείτε παρακάτω τη σχετική Αναφορά:
Θεολόγοι Μεσσηνίας για μη πρόσληψη Θεολόγων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτυρία μόνο για πρόσληψη θεολόγων αναπληρωτών; Ούτε ένα Θεολόγο μόνιμο δεν διόρισε φέτος παρόλο που υπάρχουν 10 εναπομείναντες διοριστέοι θεολόγοι του ΑΣΕΠ 2008. Σε άλλες ειδικότητες όχι μόνο διόρισε όλους τους διοριστέους του ΑΣΕΠ αλλά διόρισε μόνιμους και από τον πίνακα αναπληρωτών. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι σε άλλες ειδικότητες διορίστηκαν χωρίς να είναι στις θέσεις που προκηρύχτηκαν από το ΑΣΕΠ. Γιατί αυτή η διάκριση στους Θεολόγους; Αυτοί δεν έδωσαν στον διαγωνισμό όπως όλοι οι άλλοι; Τους τιμωρούν επειδή είναι Θεολόγοι;

Ανώνυμος είπε...

Ένα άλλο πιό σημαντικό ερώτημα είναι: πού είναι η πανελλήνια ένωση θεολόγων να υπερασπίσει τα δικαιώματά τους??

Ανώνυμος είπε...

Οι Θεολόγοι της Μεσσηνίας είναι πάντως Παράρτημα της ΠΕΘ.

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρία έπρεπε να γίνει από την αρχή της σχολικής χρονιάς, όταν το Υπ. Παιδείας; δεν διόρισε τους μόνιμους θεολόγους που όφειλε να διορίσει , όπως έγινε και με τις υπόλοιπες ειδικότητες...Ο Ιερώνυμος δεν βλέπει τι γίνεται ώστε να επέμβει??

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)