26/10/12

O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ καταγγέλλει την Εισαγγελία Πρωτοδικών για βάναυση καταπάτηση των Νόμων και του Συντάγματος


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2012, χοροστάτησε στο εσπερινό του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι σήμερα ο Άγιος Δημήτριος μοιάζει να είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ,
καθώς η Πίστη του και η Ανδρεία του πρέπει να μας εμπνέουν όλους, ώστε να υπερασπιζόμαστε θερμά το Πρόσωπο του Κυρίου μας, χωρίς να αφήνουμε στιγμή να λοιδωρείται και να βλασφημείται. Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε αν δεχτούμε προσωπική ύβρη να την υπομείνουμε, όμως όταν υβρίζεται το Πρόσωπο του Κυρίου μας κατ' ουδένα τρόπο να μην δεχόμαστε την ύβρη, αλλά όπως και ο Άγιος Δημήτριος σήμερα θα έπραττε, να την αντικρούομεν.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος κατείγγειλε την Πολιτεία και τους Εισαγγελείς, που μη σεβόμενοι τους Νόμους και το Σύνταγμα, δεν διώκουν σήμερα αυτεπαγγέλτως τους υβριστές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι οι νόμοι της Πολιτείας και άλλος ο Νόμος του Θεού! Οι Χριστιανοί είναι καλό να υπακούμε στο Νόμο του Θεού που δεν είναι άλλος από την Αγάπη! "Άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι..." είπε ο Χριστός όταν σταυρώνονονταν απευθυνόμενος στον Πατέρα Του! Ο Επίσκοπος που είναι εις τύπον και τόπον Χριστού γιατί να μην ακολουθήσει το παράδειγμα του Θεανθρώπου;

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν μόνος σου αγωνίζεσαι δεσπότη μου! Οι περισσότεροι των συνεπισκόπων σου τρέχουν στα συλλείτουργα!Και κάποιοι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πλειοδοτούν σε αντιχρυσαυγιτισμό που είναι και της μόδας σήμερα και κάνουν γαργάρα τα αίσχη της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ! Κάθε άλλο παρά συμφωνώ ιδεολογικά με τη Χρυσή Αυγή. Αλλά το να τοξεύουμε επιλεκτικά τα βέλη μας στους χρυσαυγίτες και να αφήνουμε στο απυρόβλητο τους συνηγόρους των χυδαίων βλασφήμων του χυτηρίου-αποχωρητηρίου είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και ύποπτο!
Λ.Ν.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)