22/11/12

Εισαγγελική παρέμβαση στο ΑΠΘ για τον ξυλοδαρμό στη Θεολογική Σχολή

Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσαν τα επεισόδια ξυλοδαρμού καθηγητή και φοιτητών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), αλλά και η επιστολή φοιτητών της Νομικής- την οποία κοινοποιούν στα αρμόδια όργανα του ιδρύματος- που καταγγέλλουν ανεξέλεγκτη βία στο πανεπιστήμιο από ομάδες κουκουλοφόρων.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες, όταν καθηγητές και φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ επιχείρησαν να καθαρίσουν τον χώρο από τα σκουπίδια.
Οι εθελοντές δέχθηκαν επίθεση από φοιτητές και εργολαβικούς υπαλλήλους που χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία τους απεργοσπαστική.

Στην επιστολή τους, οι φοιτητές της Νομικής του ΑΠΘ καταγγέλλουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στους χώρους της Σχολής, αλλά και συνεχόμενο κλίμα τρομοκράτησης και απειλών κατά προσώπων και θεσμών του πανεπιστημίου, που σχετίζονται τόσο με εθελοντικές πρωτοβουλίες απομάκρυνσης των σκουπιδιών όσο και με δράσεις κατά των καταλήψεων.

Ο προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης τη διενέργεια δύο ξεχωριστών προκαταρκτικών ερευνών για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα.

Τα αδικήματα που θα διερευνηθούν αφορούν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διακεκριμένης φθοράς, της παράνομης βίας, της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας κλοπής. Οι έρευνες ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O καθηγητής που έφαγε το ξύλο ήταν ο κ.Κωνσταντίνου Μιλτιάδης.(Χωρίς να θέλω να τον κάνω ήρωα, και παρ΄όλο που διαθέτει φανατικές οικουμενιστικές θέσεις...!). Ήμουν εκεί την ώρα των επεισοδείων.
Οι γνωστοί-άγνωστοι που άνανδρα "πουλούσαν πνεύμα" σε φοιτητές και καθηγητές οι οποίοι μάζευαν εθελοντικά τα σκουπίδια, ήταν από την ΚΝΕ της ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ. Το βεβαιώνω με απόλυτη σιγουριά το παραπάνω, δηλαδή ότι ήταν από την ΚΝΕ της ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ καθώς είμαι φοιτητής στο ΑΠΘ και γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα.
Να σημειωθεί ακόμη ότι τους κνίτες, τους φώναξαν οι αριστερές καθαρίστριες του ΑΠΘ, οι οποίες κάνουν απεργία από την αρχή της χρονιάς με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει το Πανεπιστήμιο ΒΡΩΜΑ! Συγκεκριμένα, οι καθαρίστριες αρχικά μάλωσαν και ήρθαν σε διένεξη με φοιτητές και καθηγητές, και στη συνέχεια αφού είδαν ότι δεν υπήρχε απότελέσμα, απείλησαν τους πάντες με την εξής φράση: "Τώρα θα δείτε τί θα πάθετε!". Σε 10 λεπτά βλέπαμε 30 με 40 αναρχο-άπλυτους ΚΝΙΤΕΣ, οι οποίοι είχαν έρθει με άγριες διαθέσεις. Και έγιναν όσαν έγιναν στη συνέχεια....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)