10/2/13

Το τσίρκο των οικουμενιστικών συμπροσευχών


Στην καρδιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Τσίρκο του Μόντε Κάρλο, πραγματοποιήθηκε μια συμπροσευχή Αγγλικανών, Προτεσταντών, Ορθοδόξων, Αρμενίων και Παπικών πραγματικό τσίρκο! Η συμπροσευχή έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Προσευχής για την Ενότητα των Χριστιανών με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και μουσικών που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στη συμπροσευχή.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Θεός να τους συγχωρέσει και να τους φωτίσει να συνειδητοποιήσουν ποια διαφορά έχει η Εκκλησία του Χριστού από την όποια παράσταση περί προσευχής. Ένα τσίρκο έχει γίνει η ζωή μας ολόκληρη. Περιμένουμε όμως η Ορθόδοξη Εκκλησία να παραμείνει το Πανάγιο Σώμα του Χριστού και να μαρτυρεί αυτή την αλήθεια αυθεντικά, χωρίς παραστάσεις προσευχής με ή χωρίς τσίρκο...

Παναγιώτης Τσούλος είπε...

Το παραπάνω video πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους θιασώτες και τους υπέρμαχους του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας,για να κατανοήσουν επιτέλους οτι η Μία,Αγία,Καθολική(δηλ.Ορθόδοξη) και Αποστολική Εκκλησία δεν μπορεί να έχει σχέση με τα διάφορα τσίρκο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δει και μεγαλύτερο τσίρκο όπου προσεύχονται μαζί χριστιανοί ,μουσουλμάνοι και Εβραίοι. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους αυτές οι θρησκείες; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Αλλος είναι ο Θεός των χριστιανών, άλλος των Εβραίων που λατρεύουν τον Θεό του Μωϋσέως ,άλλος ο θεός των Εβραίων που λατρεύουν εκ νέου τον μόσχον τον χρυσόν και το χρυσίον εν γένει ,άλλος ο Θεός των μουσουλμάνων .
Στόχος της νέας τάξης ,η εξάλειψη όλων των θρησκειών και η καθιέρωση της λατρείας του Θεού αυτοκράτορα (του αντίχριστου ),αλλά! Πριν από την επίτευξη του τελικού στόχου,μεσολαβεί κάποιο η κάποια μεταβατικά στάδια, όπου την θέση της παγκόσμιας θρησκείας θα την καταλάβει το Ισλάμ.
Επειδή ο Θεός του Ισλάμ είναι ο θεός του μίσους ,του φόνου ,της αιμομιξίας ,της παιδοφιλίας και τόσων άλλων κακών, συμπεραίνουμε ότι ομοιάζει ως επί το πλείστον προς τον θεό των απανταχού εωσφοριστών! Ιδού λοιπόν και ο λόγος για τον οποίο προορίζεται να γίνει η νέα Πανθρησκεία. Ας μην ξεχνάμε και το χάραγμα ήτοι την εμφύτευση στο χέρι μικροτσίπ rfid που ήδη στις ΗΠΑ είναι υποχρεωτικό και στην Ευρώπη και στην χώρα μας ήδη έχει άρχίσει η προσπάθεια (προπαγάνδα) να το ωραιοποιήσουν και να τα κάνουν αποδεκτό από την ευρεία μάζα.
Ποιο το καθήκον της ορθόδοξης εκκλησίας ? Μα φυσικά ,έστω και κατόπιν εορτής ,να αντισταθεί στην επικράτηση του Ισλάμ ,της Νέας Τάξης Πραγμάτων ,και φυσικά να δώσει τον αγώνα τον καλό και τον τίμιο υπέρ της χριστιανικής πίστεως.
Χωρίς να αμφισβητώ την ορθότητα και την αλήθεια του ορθοδόξου δόγματος βλέπω την ανάγκη της συνεργασίας (όχι ενιαίου δόγματος) όλων των χριστιανικών εκκλησιών τουλάχιστον προς ανάσχεσιν του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου Ισλάμ.
Επειδή οι πολέμιοι της πίστεως του Ιησού Χριστού έχουν την ικανότητα να διεισδύουν παντού και να λαμβάνουν και ανώτατα αξιώματα ακόμη και στην ιεραρχία των εκκλησιών πιστεύω ότι εάν συντρέχουν λόγοι, μία αυτοκάθαρση θα ήταν επιθυμητή. Εκ του πονηρού η προτροπή του πάππα Βενέδικτου να συνεργασθούμε με την νέα τάξη ,εκ του πονηρού η προτροπή από τους ιερείς όλων των δογμάτων για αποδοχή του αποικισμού των χριστιανικών χωρών από μουσουλμάνους μετανάστες .
Υπάρχει σχέδιο και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.Κάποιοι θέλουν να εξαλείψουν οριστικά τον χριστιανισμό.
Η απόδοση στους πολέμιους της παγκοσμιοποίησης ρατσιστικών κινήτρων με πρώτο και κυριώτερο το χρώμα της επιδερμίδας ανήκει ως επί το πλείστον στην σφαίρα της εσκεμμένης παραπληροφόρησης των μαζών.
Ειλικρινά θα προτιμούσα από την εκκλησία μας αντί να μας προτρέπει με φυλλάδια να αποδεχθούμε τον μετανάστη και να μην δίνουμε σημασία στο χρώμα της επιδερμίδας να έδινε καλύτερα φυλλάδια με αναλυτικές εξηγήσεις ποιο είναι το σχέδιο (φανερό και στον πλέον αδαή ,ας μην ξεχνάμε και το βιβλίο τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που κυκλοφορούν στον διαδίκτυο και μπορεί ο καθένας να τα κατεβάσει σε μορφή pdf )τι επιδιώκει και προς τα που μας κατευθύνουν οι μεθοδεύσεις της νέας τάξης πραγμάτων.
Επειδή το διαίρει και βασίλευε μεταξύ των χριστιανών περισσότερο αποδυναμώνει παρά ενισχύει την αντίδραση εναντία στην Νέα Τάξη ,πολύ φοβούμαι ότι σε τελική ανάλυση ,βαίνει υπέρ αυτής.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 14 Φεβ 5.06
τα έχεις λίγο μπερδέψει. Η συνεργασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τις ετερόδοξες κακοδοξίες για να αποτραπούν οι κίνδυνοι της παγκοσμιοποίησης και του Ισλάμ είναι οδός λανθασμένη. Μου θυμίζει την πολυαναμενόμενη βοήθεια του Πάπα για να μην πέσει η Πόλη στα χέρια των Τούρκων! Ο Θεός επέτρεψε και η Πόλη έπεσε. Και η αιτία ήταν μάλλον αυτή η ίδια η προσφυγή στον Πάπα - δηλ. η φιλενωτική στάση των τελευταίων βυζαντινών.

Που είδες επίσης ότι της Πανθρησκείας θα προηγηθεί παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ;

Και γιατί δεν βλέπεις ότι οι Οικουμενιστές (υπηρέτες της Πανθρησκείας) συνεργάζονται και με το Ισλάμ δήθεν για την επιβολή παγκοσμίως της ειρήνης ή την αντιμετώπιση της φτώχειας;

Ένα χρειάζεται. Παραμονή στην Πίστη των Αποστόλων και των Πατέρων, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην καθημερινή πρακτική πνευματική ζωή.

Ανώνυμος είπε...

προς τον ανώνυμο 14 Φεβ.05.06.
Ζούμε σε λίγο μπερδεμένες εποχές και είναι φυσιολογικό να επικρατεί κάποια σύγχυση.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου περί ετεροδόξων κακοδοξιών ,ούτε περί Οικουμενισμού ο οποίος ακολουθεί επίσης λανθασμένο και μάλλον ύποπτο δρόμο ,αφού συμπεριλαμβάνει και άλλες θρησκείες ξένες προς τον χριστιανισμό , κάτι που ήδη το έχω επισημάνει.
Η παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ όμως εάν δεν αλλάξει κάτι, είναι γεγονός αναμφισβήτητο και καθαρά θέμα χρόνου. Το δημογραφικό πρόβλημα των χριστιανικών χωρών και η πληθυσμιακή έκρηξη που δημιουργεί το Ισλάμ δικαιολογούν την πρόβλεψη.
Το Ισλάμ είναι! η νέα Πανθρησκεία που μας επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αργότερα βέβαια θα παραχωρήσει την θέση της στην λατρεία του Θεού αυτοκράτορα ή υπερτάτου όντος που θα μας επιβληθεί επίσης δια της βίας ,όπως κάποτε βιαστικά και δια της βίας επιχείρησαν να την επιβάλλουν( οι ίδιοι με σήμερα κύκλοι που ευθύνονται για το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης), στην Γαλλία τον καιρό της Γαλλικής επαναστάσεως.(θυμάστε ότι οι επαναστάτες ,κατήργησαν τελείως τον χριστιανισμό;)
Τώρα εν σχέσει με το τότε έχουν αλλάξει λίγο έως πολύ τα πάντα και οι συνθήκες είναι ώριμες για να πετύχουν οι εχθροί του χριστιανισμού αυτό που επιδιώκουν.
Εάν οι χριστιανοί ανά τον κόσμο αναλωθούν σε έριδες μεταξύ τους για την ορθότητα ή μη των δογμάτων τους ,το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο κίνδυνος αφανισμού της χριστιανικής πίστης .
Θα ήταν ευχής έργο να υπάρξει κάποια κοινή δράση των απανταχού χριστιανών ενάντια στις κοσμογονικές αλλαγές που επιφέρει η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων ,ανεξαρτήτως δογμάτων που θα μπορούσαν προσωρινά! χάριν του κοινού στόχου,να παραβλεφθούν.
Ο κίνδυνος νομίζω είναι μεγάλος και απειλεί τους πάντες, πολύ φοβάμαι δε, ότι δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια του χρόνου.
Γεγονός αναμφισβήτητο ότι κάτω από όλες τις συνθήκες, θα γίνει το θέλημα του Θεού (όπως κάποτε και στο Βυζάντιο) , αλλά μήπως η συμπεριφορά μας είναι καθοριστική για την διαμόρφωση του θελήματός Του;





Γιώργος είπε...

Όσο αφορά τα περί μεταναστών παραπάνω:
Άλλο η πολιτική/κρατική αντιμετώπιση ζητημάτων και άλλο η χριστιανική... Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για κάθε χριστιανό, που έχει έστω και ελάχιστη πείρα πνευματικής ζωής.Δηλαδή, από τη στιγμή που κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΕΩΣ....ΘΑΝΑΤΟΥ(!!!),έχει την ανάγκη μας,εμείς οι χριστιανοί-πρωτίστως και έπειτα Έλληνες και όχι το ανάποδο-έχουμε χρέος να γίνουμε θυσία γι αυτούς τους αδερφούς μας. Και τα μικρά παιδιά ακόμη έχουν ακούσει κάτι για τις παραβολές του ΧΡΙΣΤΟΥ για τον πλησίον μας, για την τελική Κρίση-όπου ο Κύριος ταυτίζεται με τους "ελάχιστους", μεταξύ των οποίων και οι "ξένοι", για την αγάπη ακόμη και στους ΕΧΘΡΟΥΣ μας και τόσα άλλα.Φαίνεται πως εμείς οι νεοέλληνες χριστιανοί(;)δεν συμφωνούμε και πολύ μ΄Εκείνον... Εμείς τα ξέρουμε καλύτερα βεβαίως βεβαίως... Τελικά, είμαστε περισσότερο ορθολογιστές από πολλούς άλλους. Εμπιστευόμαστε πιο πολύ το μυαλό μας και βάζουμε στο δικό του προκρούστη την πίστη μας: ταιριάζει με τα εθνικά μας ή άλλα συμφέροντα; Όχι; Τη στρογγυλεύουμε.Δεν πιστεύουμε στο Ευαγγέλιο "ως παιδία" αλλ΄ως παντογνώστες, μάλλον δε ανοια ρά γερόντια. Ευτυχώς, αυτοί που κρίνουν την αλήθεια του πράγματος είναι οι άγιοι και οι Πατέρες,με την σαρκωμένη ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ αγάπη και αυτοθυσία τους, χωρίς αστερίσκους και κρατούμενα. Οι υπόλοιποι, "όσα δε φτάνουμε, ας μη τα κάνουμε κρεμαστάρια".
"Χριστός υπέρ πάντων απέθανεν".(Συγγνώμη...η Καινή Διαθήκη το λέει...όχι εγώ.)

Ανώνυμος είπε...

@Γιώργο
το πρόβλημα είναι να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο πλησίον μας.
Θα μπορούσες να θεωρήσεις πλησίον σου κάποιον που έχει σκοπό και όνειρο ζωής να εξευτελίσει τον Θεό σου και να εξαλείψει δια παντός την θρησκεία σου ; Θα του επέτρεπες να κάνει θυσία στον βωμό του Αλλάχ, τον αληθινά πλησίον σου,τον εν Χριστώ αδελφό σου, επειδή έχει την επιθυμία να αυξήσει τους πόντους του, στο point-system του ισλαμικού παραδείσου?
Εάν ο Καϊάφας ήταν άπορος και έπρεπε εφαρμόζοντας το νόμο της αγάπης του Θεού προς τον πλησίον σου να τον περιθάλψεις ώστε να μπορέσει να πετύχει την καταδίκη του Ιησού θα το έκανες; ακόμη και στην περίπτωση που γνώριζες ότι είναι θέλημα Κυρίου να σταυρωθεί;
Θα σου συγχωρούσε ποτέ ο Θεός να διευκολύνεις τον αντίχριστο να ολοκληρώσει τα σχέδιά του και να κυβερνήσει τον κόσμο ?
Εάν η Νέα Τάξη Πραγμάτων που όλοι μας γνωρίζουμε καλά ότι είναι επίτευγμα εωσφοριστών χρησιμοποιεί σαν εργαλείο για την επιβολή της τον μετανάστη ,τότε θεωρείς ότι είναι χριστιανικό και πρέπον να εξυπηρετήσουμε τα σχέδια τους και να τους βοηθήσουμε, να κάνουν τους χριστιανούς μειοψηφία ?
Εάν αύριο οι μετανάστες αποκτώντας πολιτικά δικαιώματα βοηθήσουν να πάρει την εξουσία μία κυβέρνηση η οποία θα επιβάλει το τσιπάρισμα των πολιτών ή έστω θα επιβάλει την Σαρία ,θα θεωρήσεις τον εαυτό σου άμοιρο ευθυνών ;...ενώ στην πραγματικότητα ανέχθηκες και γιατί όχι ενεθάρρυνες τον αποικισμό της χώρας ? Εάν ποτέ η Ελλάδα μετατραπεί σε Τζαμαχιρία και οι Έλληνες,προκειμένου να επιβιώσουν προσκυνήσουν τον Αλλάχ ποια θα είναι η ευθύνη αυτών που συνεισέφεραν με την αψυχολόγητη ή ανεύθυνη στάση τους στην υπόθεση της έστω "στο περίπου" ειρηνικής κατάληψης της χώρας από αλλόθρησκους ,ορκισμένους εχθρούς της χώρας αλλά και όλης της Χριστιανοσύνης;
Εάν η παραβολή των ταλάντων σημαίνει κάτι εξίσου σημαντικό με την αγάπη προς τον πλησίον,για τους ιεράρχες μας τότε τα πάρα μα πάρα πολλά τάλαντα που τους έδωσε προς φύλαξη ο Θεός δεν πρέπει να τα πολλαπλασιάσουν αντί του να τα εξοδεύσουν απερίσκεπτα προς όφελος άλλων(θεών) αφεντικών?
Με θλίψη πληροφορούμαι ότι μερικοί χριστιανοί (οι αληθινά πλησίον μας) ασπάζονται το Ισλάμ σε Ιταλία (300.000 ),Γαλλία ΗΠΑ . Τι αίσθηση λοιπόν δημιουργείται στον αμερόληπτο παρατηρητή ,ότι οι υπηρέτες του Θεού αύξησαν το κεφάλαιο του Κυρίου; ή το έθαψαν όπως ο άφρων υπηρέτης της παραβολής;
Πολύ φοβούμαι ότι το ιεραποστολικό έργο της εκκλησίας είναι ανύπαρκτο και ο εκχριστιανισμός των μουσουλμάνων μεταναστών ανήκει στα "κρεμαστάρια" που ανέφερες ότι δεν φτάνει η αλεπού.
Επειδή αυτούς τους καιρούς ο Χριστός ξανασταυρώνεται πιστεύω ότι είναι επιβεβλημένο να δείξουν πιο μεγάλη θέρμη οι Ιεράρχες μας για την επιβίωση της πίστης μας. Εκτός από υπηρέτες είναι συνάμα και στρατιώτες του Ιησού και ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να δώσουν μάχες.
Τέλος επειδή οι χριστιανοί είμαστε λίγο χλιαροί σαν πιστοί όχι μόνο δεν διαθέτουμε αλλά και ποτέ δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε την"προκρούστειο κλίνη" τουλάχιστον σε θέματα θρησκευτικής πίστης ,εν αντιθέσει με το Ισλάμ που γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν ανέχεται αντίθετες γνώμες.
Και αφού τα πράγματα είναι έτσι τότε γιατί να αισθανόμαστε ενοχές; ΕΜΕΙΣ! ούτε σταυρώνουμε ,ούτε κεφάλια παίρνουμε !!!





Γιώργος είπε...

Ανώνυμε φίλε,
η αγάπη που ενσαρκώνει ο Χριστός (όχι η κοσμικη εκδοχή της αγάπης),είναι απροϋπόθετη. Εσύ θέλεις να βάζεις υποσημειώσεις και ψιλά γράμματα. Ας θυμηθούμε τον Κύριο και τους αγίους Του. Όχι μόνο δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (όπως λες ότι εμείς "γιατί να αισθανόμαστε ενοχές; ΕΜΕΙΣ! ούτε σταυρώνουμε ,ούτε κεφάλια παίρνουμε !!!")αλλά και ποτέ δεν αδιαφόρησαν για κάποιον που βρέθηκε σε ανάγκη, μέχρι αυτοθυσίας και χωρίς καμμία εθνική/θρησκευτική/φυλετική ή άλλη διάκριση. Κάποιος, λέει μια ιστορία, παρουσιάστηκε μετά το θάνατό του μπροστά στο Θεό και Του είπε: Να, Κύριε, τα χέρια μου είναι καθαρά, δεν έκανα κακό σε άνθρωπο. Και ο θεός του είπε: Πράγματι,τα χέρια σου είναι καθαρά, μα δυστυχώς είναι και άδεια... Άδεια από έργα αγάπης. Αυτά μαρτυρεί το ζωντανό Ευαγγέλιο, οι άγιοί μας, κατά το παράδειγμα και τις εντολές Εκείνου. Έχεις εσύ κάτι άλλο υπόψη στην ορθόδοξη παράδοση (όχι στη δική σου συλλογιστική); Οι Προτεστάντες ερμηνεύουν κατά το εκάστου δοκούν την Αγ. Γραφή, εμείς δεν έχουμε τέτοια ανάγκη ή μάλλον πλάνη.
Τώρα, αγαπώ και νιάζομαι για κάποιον δεν σημαίνει τον βοηθώ σε ανήθικες επιδιώξεις. Αναφέρεσαι σε Καϊάφες, Αντίχριστους, τρομοκράτες κλπ. Μόνο τον Ιούδα ξέχασες, τον οποίο, άν ήσουν ο Χριστός,όχι μόνο μάθητή δε θα τον έκανες αλλά ίσως και να χες φροντίσει να είναι μέσα στα θύματα του Ηρώδη.Πώς συγκρίνεις όλους αυτούς με τους ταλαίπωρους πρόσφυγες/μετανάστες που εξαθλιωμένοι κι απελπισμένοι αναζητούν μια χαραμάδα φως στη σκοτεινή κόλαση της ζωής τους;
Ζω στη Μυτιλήνη, όπου καθημερινά γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες δεκάδων ψυχών που έρχονται στο νησί θαλασσοπνιγμένοι, κάποιες φορές ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...Θυμάστε προ ολίγου καιρού τα ρεπορτάζ στις ειδήσεις. Κάποιοι δεν βρέθηκαν ποτέ...Προ 3-4 ημερών,γυναίκα απο τη Συρία (ξέρεις....έχουν πόλεμο εκεί)ήρθε με κρυοπαγήματα και της έκοψαν μερικά δάκτυλα στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς, η μυτιληναϊκή κοινωνία χωρά στην αγκαλιά της αυτά τα βασανισμένα κορμιά, για μια ανακούφιση έστω για τον χρόνο της εδώ παραμονής τους. Γιατί ακολουθεί στοίβαγμα, απέλαση, επαναπατρισμός. Πού είδες εσύ τον εποικισμό;Πού είδες δόλο και σκοτεινά σχέδια σ΄αυτούς τους ανθρώπους του πόνου;Ακόμη κι αν στο βάθος κάποιοι άλλοι θέλουν να εκμεταλευθούν την κατάσταση, εμείς πρέπει ν΄αρνηθούμε την ανθρωπιά μας; Άν έχουμε αληθινή και αφειδώλευτη αγάπη, έχουμε τον ίδιο τον Θεό μαζί μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ούτε συνομωσίες, ούτε δόλιες μεθοδεύσεις. Μάλλον χάσαμε την πίστη μας, δηλ. τον θεό μας και ανακαλύψαμε το μυαλό μας, δηλ. τον αυτο-θεό μας, έναν άλλο αντίχριστο, πιο επικίνδυνο.Από ΄μας αγάπη ζητάει ο Θεός, όχι σχέδια εναντίον σχεδίων. Έχει Εκείνος σχέδιο. Η αγάπη κάνει θάυματα...

Ανώνυμος είπε...

@Γιώργο,
φίλε ,συμφωνώ σε πολλά μαζί σου αλλά όχι σε όλα . Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους καλοκάγαθους που δείχνουν ανωτερότητα χαρακτήρα ,ανθρώπους που είναι αρνάκια του Θεού .
Αυτός είναι και ο λόγος που αισθάνομαι πλησίον μου και αδέλφια τους Χριστιανούς όλου του κόσμου.Επειδή είναι αρνάκια.
Όμως η χριστιανική πίστη κινδυνεύει να εξαλειφθεί από προσώπου γης ,εάν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι έχει αλλάξει και αν δεν κάνουμε εγκαίρως ,κάτι γι' αυτό.
Κάποιοι εσκεμμένα προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση ,να κάνουν το μαύρο άσπρο και να μας πείσουν ότι είναι χριστιανικό και πρέπον ,να δεχθούμε τον αφανισμό της πίστης μας του πολιτισμού μας της ιστορίας μας καθώς και του κράτους μας χάριν μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ας μην είμαστε αφελείς γνωρίζουμε καλά ότι δεν έχουν καλές προθέσεις.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η υπέρτατη εντολή είναι το να αγαπάμε τον Θεό με όλη μας την καρδιά ,με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την διάνοια.
Η αγάπη προς τον πλησίον και η αγάπη προς τον εχθρό ,έρχονται σε δεύτερη μοίρα ,μπροστά στην αγάπη για τον Θεό ,πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιησού.Συνεπώς πριν προσπαθήσουμε να σώσουμε τον μετανάστη οφείλουμε να σώσουμε την πίστη μας και την χώρα μας.Αυτά τα δύο είναι αλληλοεξαρτώμενα.
Ο αποικισμός της χώρας υφίσταται! και οδηγεί οπωσδήποτε στον βίαιο εξισλαμισμό.
Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα κρίνοντας από το τι συμβαίνει στο νησί σου ,δες καλύτερα τι συμβαίνει στην Αθήνα και όλες τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.
Δες η επιμονή μας στο να επινοήσουμε καλές πράξεις ,τι καταστροφή έχει δημιουργήσει και πόσες ζωές αδελφών μας έχουν καταστραφεί στην χώρα μας αλλά και σε όλη την χριστιανική οικουμένη. Στοιχεία από την εγκληματικότητα των μεταναστών είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Σήμερα η Ελλάδα και οι χώρες της Ευρώπης θυμίζουν σωσίβιες λέμβους με υπεράριθμους επιβάτες. Θέλουμε να σώσουμε όλους τους ναυαγούς αλλά η λέμβος είναι σε κατάσταση ίσα βάρκα ,ίσα νερά. Αν δεν ξαλαφρώσει το φορτίο της θα βουλιάξει και θα παρασύρει στο βυθό τους πάντες. Εάν οι μετανάστες επιθυμούν μία καλύτερη ζωή ας παραμείνουν στις χώρες τους, όπου όταν θα πάψουν να πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια και όταν θα αποκτήσουν δημοκρατικές πεποιθήσεις και δημοκρατικές κυβερνήσεις ,σίγουρα θα έχουν την δυνατότητα να την απολαύσουν. Η ευτυχία τους εξαρτάται από αυτούς τους ίδιους. Ας σκεφθούν τι είναι αυτό που κάνουν λάθος! Λυπηρό το περιστατικό αυτό της γυναίκας με τα κρυοπαγήματα αλλά,πολύ πιο λυπηρό το περιστατικό της κοπέλας στην Συρία που βρέθηκε νεκρή ,ημίγυμνη με ερμητικά κλειστά μάτια που αιμορραγούσαν (κατά πάσαν πιθανότητα βγαλμένα)και ένα ξύλινο σταυρό τοίχου με τον εσταυρωμένο ,καρφωμένο στο στόμα της.
Θύμα ομαδικού βιασμού ,βασανίσθηκε από τους ισλαμιστές μαχητές της "ελευθερίας" μέχρι θανάτου επειδή λάτρευε τον Ιησού Χριστό. Ενδεχομένως μερικοί από αυτούς να βρίσκονται ήδη στο νησί σας ή στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και να το παίζουν, βασανισμένοι ,αδικημένοι ή ότι άλλη "μελό" ιδιότητα περνάει από το μυαλό μας και μπορούμε να τους την αποδώσουμε προκειμένου να δικαιώσουμε την κτηνωδία τους.
Εάν δίνω λάθος εντυπώσεις να διευκρινίσω ότι δεν επιθυμώ το κακό κανενός , ούτε χαίρομαι με την δυστυχία οποιουδήποτε ανθρώπου ,αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν πρέπει να δίνονται κίνητρα στον επίδοξο μετανάστη την ώρα και την στιγμή που ήδη έχουν δημιουργηθεί (όπως ήταν και εξ 'αρχής αναμενόμενο)τεράστια προβλήματα.
Στοίβαγμα ,απέλαση ,επαναπατρισμός.
Δυσάρεστη κατάσταση αλλά δεν τους πήραμε και το κεφάλι.
Όλοι μας είχαμε απραγματοποίητα όνειρα,και ράγισε η καρδιά μας.Η ζωή συνεχίζεται δεν χάλασε ο κόσμος.
Η αγάπη κάνει θαύματα όντως, αλλά να αγαπάς και να μην αγαπιέσαι τι καημός τι καημός ,ε;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)