13/8/13

197 οι πλεονάζοντες Θεολόγοι - 142 οι θέσεις για μετάταξη Θεολόγων

Η μελέτη των δύο Υπουργικών Αποφάσεων για τη μετάταξη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοίκησης δείχνει ότι ο αριθμός των εκπαιδευτικών που χαρακτηρίζει πλεονάζοντες η μία Υπουργική Απόφαση είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων που συστήνονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στη διοίκηση και για τις οποίες ζητείται να γίνουν αιτήσεις. Συγκεκριμένα για τον κλάδο των Θεολόγων οι χαρακτηριζόμενοι ως πλεονάζοντες είναι 197 ενώ οι θέσεις διοίκησης στις οποίες μπορούν να μεταταχθούν με αίτησή τους είναι 142. Στον πίνακα που δημοσιεύουμε παρακάτω φαίνονται αναλυτικά τα στοιχεία των πλεοναζόντων Θεολόγων και των θέσεων που δίνονται για μετάταξη σε Θεολόγους ανα περιφερειακή Διεύθυνση. Να σημειωθεί ότι σε κάποιες περιφερειακές διευθύνσεις ο αριθμός των πλεοναζόντων Θεολόγων είναι ίδιος με τον αριθμό των θέσεων διοίκησης αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις. Τέλος διαφορά μεταξύ πλεοναζόντων και θέσεων για μετάταξη υπάρχει και σε όλους τους άλλους κλάδους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ:
Ανατροπές για 6.028 εκπαιδευτικούς
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί ετοιμάζουν βιαστικά τις αποσκευές τους για να υπηρετήσουν σε άλλες σχολικές μονάδες από τον Σεπτέμβριο. Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τον προγραμματισμό για τις μετατάξεις στα δημοτικά σχολεία καθώς και για το πλεονάζον προσωπικό.
Τον αριθμό των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται υποχρεωτικά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και αυτών που πλεονάζουν, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με τους πίνακες ανά περιφέρεια, περιοχή και ειδικότητα, πλεονάζουν συνολικά 6.028 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων οι 4.712 μετατάσσονται υποχρεωτικά σε δημοτικά σχολεία και σε διοικητικές θέσεις φορέων του υπουργείου Παιδείας.
Οι υπόλοιποι 1.316 που συνεχίζουν να πλεονάζουν μετά και τις υποχρεωτικές μετακινήσεις, θα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολικών μονάδων των περιοχών τους.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)