6/9/13

Τροποποίηση αναθέσεων μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου

Δημοσιεύτηκε σήμερα Υπουργική απόφαση με θέμα: " Τροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. πρωτ. 118842/Γ2/17-09-2008 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 1984 Β΄) «Αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ.», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (ΦΕΚ 1984 Β΄)". Σύμφωνα με την απόφαση οι Θεολόγοι (ΠΕ01) έχουν:
1. Ως Α΄ Ανάθεση την Ερευνητική Εργασία.
2. Ως Β΄Ανάθεση την Ιστορία Γυμνασίου.
3. Ως Β΄ Ανάθεση την Τοπική Ιστορία (στο πλαίσιο του μαθήματος «Βιωματικές Δράσεις– Συνθετικές Δημιουργικές Εργασίες– Project»).
4. Ως Α΄ Ανάθεση τις επιμέρους ενότητες Περιβάλλον και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (Π.Ε.Α.Α), Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός (Σ.Ε.Π.), Πολιτισμός και Δραστηριότητες Τέχνης, Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ.) του μαθήματος «Βιωματικές Δράσεις– Συνθετικές Δημιουργικές Εργασίες– Project».
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο alfavita φιλοξενούνται διαρκώς άρθρα από συνδέσμους φιλολόγων, ξενόγλωσσων κλπ που υποστηρίζουν ότι αυτοί είναι περισσότερο κατάλληλοι από τους "αδαείς" θεολόγους να διδάξουν την ιστορία. Μήπως θα έπρεπε να φιλοξενηθεί και ένα άρθρο που να αναλύει πόσα μαθήματα ιστορίας έχουμε κάνει εμείς οι θεολόγοι στα σχολεία; Για να πάψει αυτή η παραφιλολογία ότι λόγω "υπογείων" ενεργειών της Εκκλησίας μας δόθηκε ως β' ανάθεση και όχι γιατί δικαιωματικά και ως απολύτως καταρτισμένοι το δικαιούμαστε. Ευχαριστώ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)