22/9/13

SOS: Υπογράψτε ΤΩΡΑ για την ακύρωση έρευνας σε ανθρώπινα έμβρυα

Επειδή ο ελάχιστος αριθμός των υπογραφών για την ακύρωση έρευνας σε ανθρώπινα έμβρυα που αντιστοιχεί στην Ελλάδα είναι 16.500 και έχουν μέχρι στιγμής (22/9/2013) συγκεντρωθεί μόνο 1.776 υπογραφές ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου μας να υπογράψουν ΣΗΜΕΡΑ συμπληρώνοντας την 
Δείτε σχετικές με το θέμα αναρτήσεις:

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για την εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την ακύρωση έρευνας σε ανθρώπινα έμβρυα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγαμε στη σελίδα που μας λέτε αλλά θέλουν πολλά προσωπικά στοιχεία μας.
Είναι ασφαλή; Θα χρησιμοποιηθούν λέτε μόνο για τον σκοπό αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για να διαπιστωθεί ότι είστε όντως πολίτης της συγκεκριμένης χώρας της ΕΕ. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί νομική κίνηση πολιτών προς το ευρωπαίκό κοινοβούλιο, κάπως πρέπει να πιστοποιείται ότι υπέγραψαν πολίτες της ΕΕ και μάλιστα μόνο μια φορά ο καθένας!
Στο έντυπο της δήλωσης γράφει: "Τα δεδομένα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Τα υποκείμενα των δεδομένων δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα τους. Όλες οι δηλώσεις υποστήριξης θα καταστρέφονται το αργότερο 18 μήνες από την ημερομηνία καταχώρισης της προτεινόμενης πρωτοβουλίας πολιτών"
Αν φοβάστε να αποκαλύψετε τα στοιχεία σας στο ίντερνετ μπορείτε να κατεβάσετε την έντυπη φόρμα, να την εκτυπώσετε και να την παραδώσετε συμπληρωμένη στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού (ή αυτοπροσώπως στην πρόεδρό του μια Κυριακή, στο ναό του Αγίου Αντύπα που βρίσκεται απέναντι από τα νοσοκομεία παίδων στο Γουδή).

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)