22/3/14

Θεολόγοι καθηγητές της παρεκκλίνουσας θεολογικής σχολής Θεσσαλονίκης εψήφισαν οι συμπλεγματικοί και ψοφοδεείς την ίδρυση έδρας μουσουλμανικών σπουδών

"ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΟ, 
ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΟΛΟΥΣ... ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ..."
Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε από τα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης ολιγόλεπτα βίντεο - ντοκουμέντα αναμφισβήτητα και απόλυτα αληθινά σφαγής χριστιανών στην Συρία και παλιότερα στη Β. Αφρική. Σφάζουν δηλ. φανατικοί μουσουλμάνοι αντιπάλους τους χριστιανούς, όχι μόνο άνδρες, αλλά και μικρά παιδιά. Θύτες οι οπαδοί του Ισλάμ. Θύματα οι μαθητές του Χριστού. Όπως παλιά έτσι και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Οι εχθροί του Σταυρού του Κυρίου, οι εσκοτισμένοι και δαιμονισμένοι από την ημισέληνο, δηλ. οι περιοδικά σεληνιαζόμενοι και υπό πνευμάτων φονικών και ακαθάρτων ελαυνόμενοι, σφάζουν υμνώντας οι δυστυχείς, τον Αλλάχ. Νομίζουν ότι προσφέρουν στο θεό τους θεάρεστο έργο και σφάζοντας θα εξασφαλίσουν μια θέση στον ψεύτικο παράδεισό τους. Οι μουσουλμάνοι σφάζουν και οι χριστιανοί σφαδάζουν.

Αλήθεια, υπάρχει πουθενά ένα βίντεο σφαγής μουσουλμάνου από χριστιανούς; Πουθενά. Ούτε ένα. Το κακό όμως πιο είναι και το άκρως εξοργιστικό: ότι επ΄ εσχάτων των ημερών θεολόγοι καθηγητές της παρεκκλίνουσας θεολογικής σχολής Θεσσαλονίκης εψήφισαν οι ανόητοι και ελλειπτικοί, οι συμπλεγματικοί και ψοφοδεείς, οι ανθρωπάρεσκοι και ευρωαλλοιθωρίζοντες, οι εκκοσμικευμένοι και χαλαροί στο νού, την ίδρυση έδρας μουσουλμανικών σπουδών ανάμεσα στις άλλες έδρες της ορθοδόξου Θεολογίας. Έβαλαν οι ευλαβείς βλαμένοι "το βδέλυγμα της ερημώσεως εν τόπω αγίω". Την άρνηση με την καταλλαγή, την αγιότητα με την αγριότητα, τον φανατισμό με την ανεκτικότητα, τον πόλεμο κατά των απίστων με τον σεβασμό στην διαφορετικότητα. Καλά έλεγαν παλιά ότι "το κακό θα ρθεί από τους μορφωμένους".

Ω της ηλιθιότητος και της προκλητικής ανοησίας των ψηφισάντων την ίδρυση αυτού του μακαβρίου τμήματος οθωμανικών και κορανικών σπουδών! Δεν τήρησαν ούτε την δογματική ακρίβεια ούτε την αρχή της αμοιβαιότητας. Που αλλού, σε ποια θεολογική σχολή του εξωτερικού υπάρχει κάτι ανάλογο; Σε ποια μουσουλμανική χώρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Στην ίδια σχολή δηλαδή θα διδάσκεται η ειρήνη και ο πόλεμος, θα ομολογείται και διακηρύσσεται η θεότητα του Κυρίου και ο ακραίος αρειανισμός της άρνησης και της προδοσίας του Χριστού.

Θεέ μου, γιατί χάθηκε το μέτρο και η σύνεση στους νόες των ελλήνων και δη των ορθοδόξων; Τι έχουμε πάθει; Μα δεν υπάρχει μια φωνή να σταματήσει τον κατήφορο; Μια αρχιερατική συνείδηση, μια συνοδική διαγνώμη, ένας αφορισμός, ένα ανάθεμα για την βλακεία των δήθεν θεολόγων και των δήθεν ευσεβών;

Δηλαδή φέραμε εδώ με την ανικανότητα και την ζόφωση των πολιτικών δύο εκατομμύρια μουσουλμάνων, ανακατασκευάζουμε τζαμιά, αφήνουμε να αλωνίζουν ιμάμηδες και περιτετμημένοι τούρκοι υπουργοί στη Θράκη, σκεφτόμαστε να ανεγείρουμε και τέμενος στην Αττική και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, φτειάχνουμε και οργανώνουμε και τη θεωρητική υποδομή για να μας σφάξουν καλύτερα και μια ώρα αρχύτερα. "Ποιά είναι η κοινωνία του ψεύδους με την αλήθεια λέγει ο Παύλος. Ποια σχέση έχει το μισαλλόδοξο σκοτάδι με το ανέσπερο, ειρηνικό και ελεύθερο φως του Χριστού;

"Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης... εκλίποιεν αμαρτωλοί από της γης ωστε μη υπάρχειν αυτούς", λέγει ο ψαλμωδός ευχόμενος προς τον δίκαιο Θεό. Αντί να έχει ξεσηκωθεί όλος ο πλανήτης, τα χριστιανικά κράτη, οι Εκκλησίες, οι θεολογικές σχολές, οι ιερωμένοι, οι όπου γης χριστιανοί, οι στρατοί των ορθοδόξων και να καυτηριάσουν και σταματήσουν την αιματοχυσία των αμνών του Χριστού, κάνουν οι απαίσιοι τα στραβά μάτια. Βλέπετε δεν τους αφήνει τους χριστιανούς της δύσεως ο μαμμωνάς και η ομοφυλοφιλία ψυχής και σώματος. Ο ανθρωποκτόνος πατέρας τους ελέγχει τις συναγωγές του σατανά, τις εκκλησίες της δύσεως.

Δυστυχώς κι εμείς, οι ελληνορθόδοξοι, που έχουμε τόσα περάσει και βιώσει πάνω στο δέρμα μας όλους τους αιώνες που είμαστε γείτονες με την κατάρα της Ανατολής, του μουσουλμάνους τούρκους. Ο Παύλος όμως λέγει: "είτε πάσχει ένα μέλος, συμπάσχει πάντα τα μέλη. Πρέπει να χαίρουμε μετά χαιρόντων και να κλαίμε μετά κλαιόντων". Τίποτε δυστυχώς δεν κάνουμε. Είμαστε βρωμεροί και τρισάθλιοι χριστιανοί του γλυκού νερού. Ζούμε στον κόσμο του καλού παγωτού.

Για μαρτύριο και μαρτυρία εν ημέρα κρίσεως ας ακούσουμε το πικρό παράπονο και την ματωμένη προειδοποίηση προς τους σφαγείς του ενός εσφαγμένου μικρού σύρου μαθητή λίγο προτού το άγιο κεφαλάκι του πέσει κομμένο από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τα χασισοποτισμένα τέρατα του αραβικού και μουσουλμανικού τζιχάντ, τους μισθοφόρους του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας: "Όταν θα πάω επάνω στο Θεό θα σας μαρτυρήσω όλους , θα του τα πω όλα"!

Αν δεν αντιδράσουμε λοιπόν και δεν φωνάξουμε στο Θεό και στους ανθρώπους, αύριο θα είναι το δικό μας σπλάγχνο αποκεφαλισμένο και με πικρό παράπονο στα χείλη. Μάρτυρας άγιος βεβαίως από την δεδομένη σατανική μανία των εξτρεμιστών μουσουλμάνων αλλά και την αδράνεια των μελών των ευρωπαϊκών χριστιανικών λεγομένων κοινοβουλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)