15/3/14

Ἡ εἰσήγηση τοῦ καθηγητῆ Λάμπρου Σιάσου στὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος σχετικὰ μὲ τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν


Ἡ εἰσήγηση ποὺ ἐκφώνησε ὁ καθηγητὴς κ. Σιάσος Λάμπρος κατὰ τὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος τοῦ ΑΠΘ ποὺ πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 7 Μαρτίου καὶ ἀφοροῦσε τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάποιοι καθηγητές ανοίγουν το στόμα τους. Όσα λέει ο κ. Σιάσος θα κάνουν πολλούς συναδέλφους του -και όχι μόνο- να χάσουν τον ύπνο τους.
Μεθοδεύσεις, "ιεροκρυφίως", ο γνωστός Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στο επίκνετρο, χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ ουχί ευκαταφρόνητες και άλλα πολλά... Ακούστε τον (όλο το βίντεο) προσεκτικά.

Μήπως κάποια παρόμοια (μεθοδεύσεις, χρήματα ΕΣΠΑ, επισκοπική κάλυψη κλπ.) ισχύουν και για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα Θρησκευτικά;

Ανώνυμος είπε...

Ώστε, κύριε Κοσμήτορα, "θα περάσει από πάνω" από την Κοσμητεία ή απόφαση του Τμήματος Θεολογίας; όπως λέει ο κ. Σιάσος;

Ανώνυμος είπε...

"οι σημερινοί αχυράθνθρωποι...θα διδάσκουν θεολογία με βότκα, καλτσόν και συμπάθεια..." (στο 13.30).
Καταπληκτικός Σιάσος!

Ανώνυμος είπε...

Ο αξιότιμος κ.Σιάσος, με την εμπεριστατωμένη εισήγησή του, κατέρριψε πλήρως τη σαθρή συλλογιστική των υπερμάχων της ιδρύσεως του τμήματος ισλαμικών σπουδών, αποκαλύπτοντας τα όσα τεκταίνονται στο σκοτεινό παρασκήνιο, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές τους και προειδοποιώντας για τις οδυνηρές συνέπειες της υλοποιήσεως της σχεδιαζόμενης, επίμαχης, πρωτοβουλίας. Δυστυχώς βρέθηκε η "συμμαχία των προθύμων", εντός του περιβόλου της θεολογικής σχολής, που με την άφρονα ενέργειά της θέτει νάρκη στα θεμέλια του έθνους. Πρωτοπόροι της συγκεκριμένης, εθνοαποδομητικής πρωτοβουλίας τα μέλη του γνωστού και μη εξαιρετέου συνδέσμου θεολόγων Ο ΚΑΙΡΟΣ που,ταυτοχρόνως, πρωτοστατούν στην απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και σε άλλες αποδοκιμαστέες πρωτοβουλίες οι οποίες, εξ αντικειμένου,υπηρετούν τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς. Αλγεινή, επίσης, εντύπωση προκαλούν τα όσα, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΣΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, κατήγγειλε ο κ.καθηγητής αναφορικά με τη στάση κάποιων μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας απέναντι στο όλο ζήτημα.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Σιάσου να δούμε με τι μούτρα θα κυκλοφορούν στο δρόμο οι 23 προφέσσορες!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Δια της εισηγήσεώς του ο κος Καθηγητής σήμερον έγραψε ιστορίαν. Αδελφοί γρηγορείτε και προσεύχεσθε.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)