14/3/14

Οἱ καθηγητὲς Τσελεγγίδης καὶ Σιάσος γιὰ τὸ Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ σχολὴ τοῦ ΑΠΘ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ
Οἱ καθηγητὲς τοῦ τμήματος Θεολογίας τοῦ ΑΠΘ κ. Τσελεγγίδης Δημήτριος καὶ κ. Σιάσος Λάμπρος καταθέτουν τὶς σκέψεις καὶ τὶς ἐνστάσεις τους γιὰ τὴν δημιουργία τοῦ Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ.
Δείτε σχετικά Ποιοι καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ ψήφισαν ΝΑΙ και ποιοι ΟΧΙ στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών

4 σχόλια:

Παναγιώτης Νούνης (Panagiotis Nounis) είπε...

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!
http://apologitikaa.blogspot.com/2014/03/blog-post_9375.html

Αντιοικουμενιστής είπε...

Εύγε εις τους δύο αγωνιστάς καθηγητάς! Ιδιαιτέρως όμως ο λόγος του καθηγητού Σιάσου Λάμπρου γράφει ιστορίαν: δια ποίας μεθοδεύσεως τα ολίγα περιφερειακά και περιθωριακά μαθήματα εις την θεολογικήν σχολήν έγιναν εις διάστημα μόλις δέκα και πέντε ετών ο κορμός των σπουδών και τα θεμελιώδη μαθήματα μετετράπησαν εις παρίας της θεολογικής καταρτίσεως. Εξαιρετικώς σπουδαία και η αναφορά του μαχητού καθηγητή και εις πραγματοποιηθέν συνέδριον εις την πρωτεύουσαν, με χορηγόν μεγάλην εφοπλιστικήν οικογένειαν διαμένουσα εις την αλλοδαπήν, εις το οποίον τις αμερικανός εισηγητής εχάραξε την αλλοίωσιν οίαν οφείλει να υποστεί η ελληνική εκπαίδευσις ώστε δια αυτού του τρόπου να υλοποιηθεί το σχέδιον Κίσιγκερ δια σφοδρόν κτύπημα εις τας ρίζας των Ορθοδόξων Ελλήνων ήτοι της Πίστεώς των και της Ιστορίας των. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, σφρόδρα αποκαλυπτική των όσων τεκταίνονται στο σκοτεινό παρασκήνιο, αναφορικά με την ίδρυση "τμήματος ισλαμικών σπουδών", όπως ονομάζεται, ενδείκνυται απολύτως να αναδημοσιευθεί, επειγόντως και τάχιστα, από όλα τα ιστολόγια που συνέχονται από τα εθνικοθρησκευτικά ιδεώδη. Ειδικά οι αποκαλύψεις του αξιότιμου κου Σιάσου ισοδυναμούν με βόμβα μεγατόνων που κατακρημνίζει σε ερείπια το οικοδόμημα της σαθρής συλλογιστικής των υπερμάχων της ιδρύσεως του εν θέματι τμήματος.
Και, ακριβώς, αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μεγενθύνουν, εξ αντικειμένου, τόσο την ηθική ευθύνη εκείνων των πανεπιστημιακών θεολόγων, που διά της υπογραφής τους, την οποία τόσο αφρόνως έθεσαν, συνετέλεσαν στην υλοποίηση των όσων έχουν σχεδιασθεί, εν κρυπτώ και παραβύστω, από άλλα κέντρα αποφάσεων, υπερατλαντικής προλεύσεως και εντοπίσεως,όσο και εκείνων των εκκλησιαστικών αξιωματούχων που έσπευσαν, άκριτα, να "αβαντάρουν", με επιπόλαιες δηλώσεις τους, τις επιταγές των νεοταξιτών, των οποίων υποκάρδιος πόθος τυγχάνει η θρησκευτική, εθνική και πολιτιστική μας ομογενοποίηση.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΓΕ!!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)