2/4/14

Λέμε ΟΧΙ στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο ΑΠΘ - Υπογράψτε το Ψήφισμα

Λέμε ΟΧΙ στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο ΑΠΘ
Γιατί είναι σημαντικό;
Δεν θα αφήσουμε κανένα να νοθεύσει και να αντικαταστήσει τη Μια, Μοναδική και Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη μας. Έλληνες αντισταθείτε στην ισοπέδωση που επιχειρείται από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Υπάρχει και μετριοπαθές Ισλάμ που πιστεύει στην οικογένεια και στην ειρήνη." Μητροπολίτης Δημητριάδος
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΜΕΝΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΣΛΑΜ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μας έπεισες. Κυρίως γιατί η πηγή σου είναι πολύ αξιόπιστη. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που χρησιμοποίησε ο "ισλαμολάγνος" διαστροφέας της αλήθειας πρώτος ανώνυμος και κεφαλαία γράμματα, προφανώς για να προσδώσει στα φαντασιοκοπήματά του, μεγαλύτερη βαρύτητα.
Αντιπαρέρχομαι την καταφυγή στο "επιχείρημα" του γνωστού "μεταπατερικού", καθαιρετέου, μητροπολίτη που, κατά τα άλλα, δεν παραδέχεται την αιρετική υπόσταση του παπισμού, Ορθόδοξος αυτός επίσκοπος και υπογράφει προδοτικά κείμενα στο Πόρτο Αλέγκρε!
Τι έχεις να πεις πρώτε ανώνυμε για τις φοβερές και τρομερές καταγγελίες των καθηγητών Σιάσου και Τσελεγγίδη που αποκάλυψαν όλο το άθλιο και σκοτεινό παρασκήνιο γύρω απ την εξόχως ύποπτη αυτή υπόθεση;
Εδώ σε θέλω!
Το να αποκαλείς τους αντιφρονούντες "φονταμενταλιστές" και τα ρέστα είναι το μόνο εύκολο!

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε μία βόλτα στη Συρία πρώτε ανώνυμε νε νοιώσεις στο πετσί σου τι σημαίνει "μετριοπαθές" Ισλάμ...!
Είναι σύνηθες βέβαια κάποιοι να πιάνουν το πληκτρολόγιο και να το μετατρέπουν σε...αρλουμπολόγιο!
Οι υπόλοιποι αναγνώστες τι φταίνε;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει και ''μετριοπαθες Ισλαμ''????Στ;αληθεια υπαρχει Ελληνας που να πιστευει τετοια ανυποστατα ;;; Αυτα ειναι σοφιστειες της light -αριστερας,που αρεσκονται να γεμισουμε γκετα απο μπαρουτο-καπνισμενους μεταναστες ,για να μας κατσουν στο σβερκο.Αυτη η συμπονια πια ,εχει καταντησει ''εργαλειο'' των παγκοσμιοποιητων,που πειθουν τους αριστερους ''επαναστατες!!!???''να στρατολογηθουν οι ιδιοι προς αυτη την προσπαθεια και να στρατολογησουν μετεπειτα με τη σειρα τους τον καθε πικραμενο ισλασμιστη,μηδενιστη,γκουρου,οικουμενιστη...και ενω καποτε φωναζαν επαναστατικα συνθηματα για ''δικαιωματα'', συνεταχθησαν με τους παγκοσμιοποιητες.Αναζητουν δηλαδη την τρομολαγνεια στην ουσια .Διοτι οι κυβερνησεις,μας τρομοκρατουν απο ολες τις πλευρες.Μια με τις απολυσεις,μια με τους φορους τους υπερογκους,μια με το να σιωπουμε σε καθε ποικιλη παρδαλη ετεροτητα ,για να αποδυναμωθουμε πνευματικα και ηθικα και με το προσχημα της ''δροσου'' της ενωμενης Ευρωπης των -παρ;εκκλησιων και τα ξεπλυμενα Συμβουλια ....11:48 για να αγαπηθουμε Νεοεποχικα,κατω απο τη δυσωδη και παραστρατημενη 'αγαπη 'για να υπηρετησουμε ολοι την παγκοσμιοποιηση..ουαι οι Φαρισαιοι -υποκριται!ου-ε και οι γραμματεις μαζι με τους υπηρετες τους και ολη τη συνομοταξια...να ειχαμε κατι καλο να λεγαμε....π -!-

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)