28/5/14

Δοκιμαστικές κληρώσεις από την Τράπεζα Θεμάτων - Οδηγίες για τον τρόπο κλήρωσης θεμάτων

Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 καλούνται όλα τα Σχολεία στα οποία θα γίνει χρήση της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ) στις εξετάσεις, να πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές κληρώσεις μέσω του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης της ΤΘΔΔ με στόχο να εξοικειωθούν με τη διαδικασία αλλά και για να εντοπιστούν πιθανά προβλήματα στη λειτουργία του Συστήματος. Επισυνάπτεται φύλλο οδηγιών για τη διενέργεια της διαδικασίας της κλήρωσης θεμάτων.
Για τις ανάγκες των δοκιμών, έχει προγραμματιστεί αυτόματα από το σύστημα για όλα τα σχολεία, η εξέταση του μαθήματος των Θρησκευτικών, σε τυχαία χρονική στιγμή από τις 14.00 έως τις 16.30, που είναι το κοινό μάθημα όλων των Τύπων Λυκείων. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν τα Σχολεία, θα πρέπει να χρησιμοποιούν την επιλογή «Τεχνική Υποστήριξη».
Δείτε και Οδηγίες για την κλήρωση των θεμάτων:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησα πριν από λίγο να βλέπω τα θέματα της τράπεζας για τα ΕΠΑΛ. Μέχρι κ το θέμα 6366 που έφτασα, είδα πως περιέχονται θέματα από ενότητες που είναι εκτός ΕΞΕΤΑΣΤΕΑΣ ύλης για τα ΕΠΑΛ (με βάση την απόφαση της 11-3-14)!! Π.χ. στο 6362 περιλαμβάνονται ερωτήσεις από τις ενότητες 19,22,23. Στο 6363 από 19,22. Στο 6365 από 22. Στο 6366 από 19,22,23. Παρατήρησε κάτι ανάλογο άλλος συνάδερφος; Τι κάνουμε; Μιλάμε με τον σύμβουλο;

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Επικοινώνησε με το Σύμβουλο ή και στο email των υπεύθυνων της Τράπεζας Θεμάτων:

ttedd@iep.edu.gr

Ανώνυμος είπε...

Εκτός ύλης ερώτηση είναι και στο 10582 θέμα. Το (ε) αναφέρεται στη Μεταμόρφωση που είναι όμως το μάθημα 13, το οποίο είναι εκτός εξεταστέας ύλης ΕΠΑΛ.

Ι.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Aπό την ενότητα 13 (Μεταμόρφωση), έχει θέμα και στο 9899 (το ε).
Εγώ πάντως ενημέρωσα το σχολικό μου σύμβουλο, για να μου δώσει οδηγίες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποσύρανε τις ερωτήσεις εκτός ύλης σήμερα, από την τράπεζα για τα ΕΠΑΛ. Μειώθηκαν και σε 94.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Στην Τράπεζα Θεμάτων σήμερα αναρτήθηκε εκ νέου το αρχείο zip με τα θέματα Θρησκευτικών για τα Ημερήσια ΕΠΑΛ στα οποία έχουν αφαιρεθεί τα παραπάνω εκτός ύλης θέματα.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)