11/12/14

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η ανακοίνωση των πινάκων μοριοδότησης των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών

Η φετινή εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών προβλέπει ότι «Στις 15-12-2014 θα γίνει ανακοίνωση των πινάκων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών. Από 15-12-2014 μέχρι και 31-12-2014 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από τα αρμόδια ΠΥΣΔΕ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους»

Επειδή βέβαια δόθηκε 4ήμερη παράταση στην υποβολή αιτήσεων μετάθεσης για να συμπεριληφθούν σε αυτές και η μοριοδότηση όσων έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δεν αποκλείεται κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να καθυστερήσουν για λίγες μέρες την ανακοίνωση των πινάκων μορίων μετάθεσης. Σε κάθε περίπτωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευθούν οι πίνακες στις περισσότερες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. 
Όπως όλα τα τελευταία χρόνια το ιστολόγιό μας θα δημοσιεύει (με συνεχή ενημέρωση) τους σχετικούς πίνακες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)