11/1/15

Ιησουΐτικο το "Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών" που διοργανώνει την παρουσίαση βιβλίου του Πάπα στην οποία θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος

Η ανάρτησή μας Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου του Πάπα Φραγκίσκου για την οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αναγνώστες του ιστολογίου μας, δημιούργησε ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις και πολλά ερωτηματικά. Διοργανωτής της παρουσίασης του βιβλίου του Πάπα, στην οποία θα μιλήσει και ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, είναι το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών. Η ιστοσελίδα της Κοινότητας Αθήνας του Τάγματος των Ιησουϊτών μας πληροφορεί για το Ινστιτούτο αυτό: "Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών ιδρύθηκε το 2008 στην Αθήνα από τους ιησουίτες π.π. Θεόδωρο Κοντίδη, Γαβριήλ Μαραγκό και Σεβαστιανό Φρέρη, και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Τάγματος των Ιησουιτών ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο (1411/2008).
Αναπτύσσει πολύπλευρο έργο στο πεδίο των ανθρωπιστικών επιστημών, με κύριο σκοπό την προαγωγή της έρευνας, της μελέτης και της εκπαίδευσης, στη βάση της επιστημονικής μεθοδολογίας και των αρχών του ανθρωπισμού και του οικουμενισμού".
Σημειωτέον ότι ο ένας από τους προαναφερόμενους ιδρυτές του Ινστιτούτου, ο ιησουΐτης Θεόδωρος Κοντίδης θα είναι ένας εκ των τριών ομιλητών της αυριανής παρουσίασης του βιβλίου του Πάπα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πάπα να καταράσθε!

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Μα είναι στα καλά του;
Αυτός που έκανε γνωστό στην Ελλάδα τον Άγιο Λουκά τον ιατρό,τον ομολογητή και μάρτυρα,αυτός που υπήρξε ηγούμενος ορθόδοξου μοναστηριού,αυτός που έδωσε υπόσχεση ότι θα τηρήσει τα των Πατέρων,αυτός που είναι ορθόδοξος επίσκοπος και οφείλει να επισκοπεί τα της πίστεως;;;
Θα μας τρελάνουν;
Μάλλον εμείς έχουμε μείνει πίσω.Παράξενα, πολύ παράξενα πράγματα!Τι να πει κανείς και τι να κάνει;Αυτοί κάνουν το "κουμάντο".Αλλά θα ΄ρθει η ώρα τους.Δεν μπορεί.Θα ΄ρθει.
Ένα τεράστιο ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Έχει, άραγε, απομείνει τίποτε όρθιο;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΩΡΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤV ΟΠΟΥ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://intv.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=797&Itemid=78&category_id=7

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)