10/2/15

Καθιερώνεται σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Την τροποποίηση του συμφώνου συμβίωσης ούτως ώστε να αφορά και τα ομόφυλα ζευγάρια ανακοίνωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των προγραμματικών του δηλώσεων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος. Όπως ανέφερε το σύμφωνο συμβίωσης θα τροποποιηθεί ώστε αν περιλαμβάνει και τα ομόφυλα ζευγάρια
Ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε επίσης ότι καταργούνται οι φυλακές τύπου Γ΄και η φυλακή ανηλίκων, ενώ ορισμένα κακουργήματα θα μετατραπούν σε βαριά πλημμελήματα.
Επίσης ανακοίνωσε την καταπολέμηση της διαφθοράς και έφερε ως παράδειγμα τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ σημείωσε την διεκδίκηση των κατοχικών αποζημιώσεων και υποσχέθηκε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών και διοικητικών υπαλλήλων, όπως επίσης και μέτρα επιτάχυνσης για την απονομή δικαιοσύνης.
Δείτε στο 17.35 και εξής την εξαγγελία επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια

2 σχόλια:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Όπως έχω τονίσει και εις το παρελθόν η δήθεν "οικονομική κρίσις" είναι παντελώς ψευδής και τεχνηέντως σερβιρισμένη εις τον ανυποψίαστον και αφελήν ελληνικόν λαόν. Η πλαστή οικονομική κρίσις επινοήθηκε προκειμένου να δεχθούν συντριπτικά κτυπήματα οι τρεις πυλώνες του Έθνους ημών: η Ορθόδοξος Πίστις, η Πατρίς Ελλάς και η Παραδοσιακή Ελληνική (Χριστιανική) Οικογένεια. Τούτο μαρτυρά και η φοβερά ομολογία του προέδρου του ψευδο - ευρωπαϊκού δήθεν κοινοβουλίου Μαρτίνου Σουλτς, όστις πριν καν ανακοινωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα των προσφάτων εκλογών, επισκέφτηκε τον νέον πρωθυπουργόν Τσίπραν και του εδήλωσε απροκάλυπτα ότι ο Σύριζα θα έπρεπε να συμμαχήσει με το ποτάμι και ουχί με τον κ. Καμμένον! Και τι ισχυριζόταν ο κ. Θεοδωράκης εις την προεκλογικήν εκστρατείαν; Ότι θα άλλαζε άπαντα μη γκρεμίζοντας την χώραν. Δηλαδή θα διετηρούσε την τρόικαν και το status qvo των οικονομικών δυναστών και κατακτητών και θα τροποποιούσε άπαντα αφορώντα το Έθνος, την Ορθόδοξην Πίστιν, την Οικογένειαν, την Ιστορίαν και την Γλώσσαν. Ο πολύς λαός έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του εις τα οικονομικά, εδόθη εις τους αιωνίους εχθρούς της Ορθοδόξου Πίστεως, του Ελληνικού Έθνους και της Χριστιανικής Οικογενείας πλήρης ο χώρος να δράσουν ανενόχλητοι, φέροντας εις πέρας το σατανικόν σχέδιόν των. Αριστεραί, δεξιαί ή σοσιαλίζουσαι κυβερνήσεις με σταθερόν βηματισμόν κατακρημνίζουν πέτρα - πέτρα και πλίνθο - πλίνθο ό,τι ιερότερον και πλέον άξιο διαθέτει τούτος ο λαός. Ότι δεν επέτυχε η φραγκική άλωσις του 1204, ότι δεν κατάφερε η τουρκική σκλαβιά μισής χιλιετηρίδος, ολίγον μένει δια να το φέρει εις πέρας τριαντα πέντε μόλις έτη συμμετοχής ημών εις την ευρωπαϊκήν ψευδοένωσιν. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

Και βλέπουμε τον Σύριζα να συμπράττει με τους χριστιανούς ΑΝΕΛ και να αποδομει παρέα με το Ποτάμι!!!!
Έτσι και αλλιως αυτή η απόφαση είναι αντισυνταγματική ακόμη και 300 επίορκοι βουλευτές να την ψηφίσουν..Γιαυτό τον λογο ετοιμάζουν να καταργήσουν το Σύνταγμα και να το αντικαταστήσουν με ενα λαϊκό!!!.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)