14/6/16

Στην Κρήτη το μεσημέρι της Τετάρτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Με σημαίες της Μεγάλης Συνόδου θα υποδεχτεί το αεροδρόμιο Χανίων
όσους προσέλθουν για τη Σύνοδο
Τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης αναβολής της Πανορθόδοξης Συνόδου,μετά και το τελεσίγραφο της Εκκλησίας της Ρωσίας, δίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, θα βρίσκεται στην Κρήτη αύριο στη 1 το μεσημέρι.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα υποδεχθεί τους Προκαθημένους που θα συμμετάσχουν στην Πανορθόδοξη, οι οποίοι αναμένεται να αφιχθούν την Πέμπτη.
Στο Ενετικό Λιμάνι το επίσημο δείπνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, με αφορμή την επίσκεψη και την παράθεση επίσημου γεύματος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τιμήν των ορθόδοξων προκαθήμενων, σύμφωνα με το zarpanews.gr.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη 15-6-2016 και την Πέμπτη 16-6-2016, ο ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης στην οδό Δευκαλίωνος στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, θα παραμείνει κλειστός λόγω εφαρμογής σχεδίου αυστηρών μέτρων ασφάλειας, όπου, στα πλαίσια της διεξαγωγής της Ιεράς Οικουμενικής Συνόδου ο Α.Θ. Παναγιότατος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κ.κ Βαρθολομαίος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν των ορθοδόξων προκαθημένων στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης παραπλεύρως του κτιρίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μέσα στο γενικό χαμό να σου και ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης (δεν πρόκειται να λησμονήσουμε τις υπερβολικές τιμές που επιδαψίλευσε στον πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την προ ετών επίσκεψη του τελευταίου στη Σιάτιστα και για τις οποίες υπάρχει το σχετικό φωτογραφικό υλικό) που προέβη σε επιεικέστατα ανεκδιήγητες δηλώσεις αναφορικά με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου!
"Θαυμάστε" τον!
https://siatistaagiosnikolaos.gr/2016/06/14/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84/
Λ.Ν.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)