16/12/16

Κώστας Γαβρόγλου, Πως θα γίνουν οι αλλαγές στα Θρησκευτικά


Απόσπασμα συνέντευξης του Κώστα Γαβρόγλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (16.12.2016)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταλάβατε; μάλιστα . τι καταλάβατε;;

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβαμε ότι τζάμπα τον φάγανε το Φίλη. Μια από τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

επιμορφώσεις τον Ιανουάριο!!!και περίπου τέλος Μαρτίου τελειώνει στην ουσία το σχολικό έτος...λόγω Πάσχα

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι το παλαιό πρόγραμμα σπουδών έληξε για πάντα και το υπάρχον Βιβλίο Θρησκευτικών μετρά ημέρες ενώ όποιο κόμμα νικήσει στις εκλογές ΄΄ θα τα βρεί όλα έτοιμα και στρωμένα και απλά θα σφυρίζει αδιάφορα ΄΄.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς τι κάνουμε συνάδελφοι; Εμείς που θα είμαστε μέσα στις τάξεις και όχι έξω από αυτές πως θα συμπεριφερθούμε απέναντι σε μαθητές, γονείς, σχολικούς συμβούλους ακόμη και συναδέλφους; Εδώ σας θέλω....

Ανώνυμος είπε...

Σωστά καταλάβατε. "Έφαγαν" τον αφελή, ανιστόρητο και γραφικό κ. Φίλη. Όχι μόνον εκείνοι που έχουν σηκώσει μπαϊράκι ενάντια στα ΝΠΣ, αλλά και θεσμική Εκκλησία. Τώρα ήρθε και η σειρά του κ. Γαβρόγλου. Όμως, ετούτος δεν είναι σαν τον παλαιό. Έχει κάποιες γνώσεις, πανεπιστημιακός βλέπετε. Αν διαβάσετε κάποιες μελέτες του, θα διαπιστώσετε ότι αποτιμά θετικά αρκετά ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα που σχετίζονται με την Εκκλησία μας. Υπό την αυστηρή, βέβαια, ματιά του ιστορικού, για να μην παρεξηγηθώ.
Επανέρχομαι, όμως, στο μάθημα των Θρησκευτικών: ευτυχώς το αντίβαρό του είναι ο κ. Ζουράρις, ο οποίος απορώ τί σχέση έχει με όλους αυτούς τους εθνομηδενιστές (στον εθνομηδενισμό εντάσσω και τους γραφικότατους ΑΝΕΛ, διότι η σημαιούλα τους είναι το γνωστό ιδεολόγημα Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών) πολιτικάντηδες των ΣΥΡΥΖΑΝΕΛ - πράγματι είναι για μελέτη περίπτωσης. Εδώ, όμως, το ερώτημα είναι καίριο: πως και ξαφνικά αγάπησαν τον τελευταίο όλοι εκείνοι οι αρτηριοσκληρωτικοί ευσεβιστές, που κατάντησαν το μάθημά μας μπαλάκι στα χέρια κάθε αθεολόγητου και πολιτικάντη. Είπαμε... ζούμε στην εποχή του παραλόγου.
"Αγρίεψε το Γένος μας", καθώς έλεγε ο Πατροκοσμάς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ανώνυμος είπε...

18 Ιανουαρίου , του Αγίου Αθανασίου, (τυχαίο;), αποφασίζει το Συμβούλιο Εικρατείας .
Για να δούμε, θα νικήσει η λογικη ή η ......γραμμή;

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλει λοιπόν ο Μέγας Αθανάσιος το χέρι του. Και για τα κανάλια λέγανε ότι θα τα κλείσουν και το Συμβούλιο Επικρατείας αποφάσισε άλλα. Ας ελπίσουμε ότι και τώρα θα κάνει το ίδιο

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)