29/8/17

Κενά Θεολόγων σε όλη την Ελλάδα


Σύμφωνα με στοιχεία του αιρετού του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή υπάρχουν πολλά κενά Θεολόγων σε όλη την Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες ελλείψεις υπάρχουν στην Κρήτη (Ηράκλειο: 20 κενά - Χανιά: 15 κενά), τα Δωδεκάνησα (14 κενά) και τις Κυκλάδες (15 κενά). Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα κενά Θεολόγων στον οποίο ωστόσο όπως σημειώνει ο Νεκτάριος Κορδής αποτυπώνονται τα κενά επί των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις της Β΄φάσης σε ΠΥΣΔΕ & ΣΜΕΑΕ.
Τα κενά αυτά ΔΕΝ είναι τα κενά επί των οποίων θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών και φυσικά από αυτά θα πρέπει να αφαιρεθούν και τα κενά που καλύφθηκαν με τη Β΄φάση αποσπάσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση κρίσιμη που πληροφορήθηκα από συνάδελφο πριν λίγο: από συνάδελφο νομικής πληροφορήθηκε ότι στην νέα εγκύκλιο αναθέσεων 2017-2018 την οποία όμως δεν τη βρίσκω στο διαδίκτυο μας αφαιρούν και την β ανάθεση της κοινωνικής και πολιτικής αγωγής και μας αφήνουν μόνο γ ανάθεση ιστορία. Αν έχετε κάποια ενημέρωση παρακαλώ πείτε μας.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Η εγκύκλιος με τις αναθέσεις μαθημάτων για το Γυμνάσιο και το Γεν. Λύκειο για την χρονιά αυτή (2017-2018) δεν έχει ακόμη σταλεί στα σχολεία.
Δεν έχουμε κάποια σχετική ενημέρωση.
Υπενθυμίζουμε μόνο ότι με την περσινή εγκύκλιο η Ιστορία στο Γυμνάσιο είχε αφαιρεθεί από τη β΄ ανάθεση των Θεολόγων και είχε μείνει μόνο ως μάθημα β΄ ανάθεσης η Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή. Αν η πληροφορία σας ευσταθεί τότε πρόκειται για δυσμενέστατη εξέλιξη και περιορισμό της δυνατότητας των Θεολόγων να διδάσκουν μαθήματα πέραν των Θρησκευτικών συμπληρώνοντας το διδακτικό τους ωράριο.
Θα ενημερώσουμε αμέσως μόλις έχουμε κάποια σχετική πληροφορία με ξεχωριστή ανάρτηση.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)